Anda Adam, cerută de soție în cadrul unei emisiuni TV
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Anda Adam a fost cerută de soție. Telespectatorii vor putea urmări acest moment duminică, 26 ianuarie, la emisiunea "Totul e permis", difuzată pe Antena 1.

Fericitul care i-a cerut mâna Andei Adam este Piticu’ de la Simplu.

Pe planul înclinat la 22,5 %, în producția “Nașterea din hambar”, Anda Adam este o fiică de țărani, părinții ei fiind întruchipați de Rona Hartner și Lucian Ghimiși. În hambarul tatălui ei, un fermier de modă nouă, urmează să se petreacă un fericit și așteptat eveniment: va făta vaca! Însă, pe nepusă masă, cei doi află de la fiica lor că tocmai a fost cerută de nevastă de către medicul veterinar, interpretat de Piticu’ de la Simplu.

La “Totul e permis”, duminică seară,  vor intra în cea mai haioasă competiție televizată  echipa câștigătoare a ediției precedente, formată din Lora, Andrei Ștefănescu (Alb Negru), Ana Odagiu și Cătălin Bordea, și o alta, formată din Rona Hartner, Anda Adam, Piticu’ (Simplu) și Lucian Ghimiși. Aceștia se vor confrunta  în probe dintre cele mai amuzante. “Umbre chinezești”, “Hitul permis”, “Cuvintele tabu”, “Răspunsuri ritmate”, “3D sau nu” ori “Minge și precizie” sunt câteva dintre ele.

Care dintre echipe merge mai departe în ediția următoare, vedeți duminică, 26 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel