Anchetă internă în IPJ Arad după ce doi agenţi ar fi fost implicaţi în şicanarea unui şofer în trafic
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dispus, miercuri, efectuarea unei anchete interne cu privire la un incident în care ar fi fost implicaţi doi agenţi, care ar fi şicanat în trafic un şofer pentru că nu i-ar fi acordat prioritate de trecere, cu maşina personală, unuia dintre ei, pe o stradă îngustă din municipiul Arad.

Efectuarea cercetărilor a fost dispusă după ce, marţi seara, un arădean a postat de pagina sa de Facebook un incident în care a fost implicat în cartierul Micălaca, unde un poliţist în civil care circula cu un autoturism neinscripţionat cu însemnele Poliţiei, care i-ar aparţine, l-ar fi şicanat şi ar fi chemat în ajutor un coleg.

"În această seară, 14 mai, un agent de poliţie rutieră la IPJ Arad mi-a blocat accesul pe strada Vaslui, cartier Micălaca, ora 20,25. Mi-a zis să merg eu cu spatele aproximativ 20 de metri, să treacă el. I-am zis că acest lucru nu se va întâmpla, moment în care a sunat un coleg de la Rutieră, care era de serviciu, acesta deplasându-se singur cu autoturismul. S-a prezentat, mi-a cerut actele şi am aşteptat circa 20 de minute, aşteptând o încadrare. A tot căutat pe legi şi niciuna nu se potrivea. Precizez faptul că apelul nu a fost făcut prin 112. Cam aşa acţionează Poliţia în Arad", a scris şoferul implicat.

Postarea sa a fost redistribuită de numeroşi arădeni, iar sute de comentarii care condamnau presupusul comportament al poliţiştilor au apărut pe reţeaua de socializare în câteva ore.

"Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute pe reţeaua de socializare Facebook, urmând a fi luate măsurile legale care se impun", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel