Anchetă după ce doi câini au fost găsiți spânzurați, în Suceava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de birgl de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de birgl de la Pixabay
Doi câini au fost găsiți spânzurați într-o pădure de lângă satul Mihăiești din Suceava. O asociație de protecție a animalelor cere ajutorul populației în vederea recunoașterii patrupezilor. 

Asociația de protecție a animalelor „Casa lui Patrocle” semnalează un nou caz de cruzime față de animale. Doi câini au fost găsiți spânzurați într-o pădure de lângă satul Mihăiești, comuna Horodniceni, scrie Monitorul de Suceava.

Despre caz au fost sesizați și polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, care s-au deplasat la fața locului, au găsit locația și au predat cadavrele câinilor medicilor veterinari, pentru efectuarea necropsiilor.

Conform procedurilor, s-a deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept. Fără o informație de la cineva care ar putea ști cine este autorul, va fi foarte greu de ajuns la o rezolvare a cazului.

„Avem nevoie concretă de voi și de sprijinul întregii comunități! Poate cineva recunoaște câinii - iar în acest fel să ajungem la proprietar sau deținător! Posibil să fie doi câini de întors oile, deci de la vreo stână sau crescător de oi - însă este doar o ipoteză!, au transmis cei de la asociația de protecție a animalelor.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel