Anchetă a Inspecției Judiciare în Giurgiu: Alt caz șocant de viol cu 7 tineri
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inspecția Judiciară va face verificări, la solicitarea președintelui CSM, Marius Tudose, în legătură cu un dosar în care șapte tineri din Giurgiu sunt cercetați pentru relații sexuale cu o minoră, faptele petrecându-se în 2013, când fata avea 14 ani.

"Plângerea minorei în vârstă de 14 ani la data producerii faptelor, respectiv în anul 2013, a fost înregistrată la poliție în data de 5 ianuarie 2013, iar faptele se petrecuseră la data de 3 ianuarie 2013. În data de 6 ianuarie 2013 a fost emisă ordonanță de reținere pentru cei șapte tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani pentru infracțiunea de întreținere de act sexual cu o persoană minoră, după care Tribunalul Giurgiu a dispus în acest caz obligativitatea pentru cei cercetați de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Pe data de 19 ianuarie 2013 a fost finalizat și înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu referatul de urmărire penală pentru act sexual cu o persoană minoră pentru cei șapte tineri", a precizat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El arată că, potrivit informațiilor din dosar, minora a fost chemată la locuința prietenului ei, pe atunci în vârstă de 17 ani, unde a întreținut relații sexuale cu șapte tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, cercetarea în acest caz fiind de întreținere de raporturi sexuale cu o persoană minoră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel