România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 10 aug, 03:32
Anca Serea, din nou în sânul familiei: Am crezut că nu o să-mi mai revin
Anca Serea este din nou acasă, în sânul familiei, după ce a petrecut câteva zile la spital, din cauza anemiei. 

Anca Serea a ajuns acasă și și-a anunțat admiratorii că se simte mai bine, prin intermediul unei postări pe social-media. „Mama eroină” din showbiz-ul autohton a crezut că nu își va mai reveni, după ce a mers la spital din cauza anemiei.

De asemenea, vedeta le-a mulțumit admiratorilor pentru gândurile bune și le-a oferit un sfat privind importanța sănătății. 

„În sfârșit am ajuns acasă! Și... sunt puțin mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viață unui om. Iar ultima săptămâna mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de ține, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de ține sau al celor care țin la ține. 

Poate o parte din voi, prietenii de aici ați aflat că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problemă de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importantă cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant. 

Simptomele pe care le-am resimțit de dată această au fost că un duș rece. Am crezut efectiv că... nu o să-mi revin. Iar familia și foarte mulți prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulțumesc tututor pentru că v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu. 

Va rog pe toți care citiți această postare să aveți grijă de voi, să nu credeți că problemele de sănătate pe care le aveți dispar de la sine sau că aveți timp să va ocupați de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sănătatea noastră trebuie să fie o prioritate indiferent de orice! Va îmbrățișez cu dragoste, să fim sănătoși!”, a scris Anca Serea pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In sfârșit am ajuns acasa! Și... sunt puțin mai bine ????! Sanatatea este cel mai pretios lucru din viata unui om. Iar ultima saptamana mi-a demonstrat din plin cat de mult conteaza sa ai grija de tine, nu doar pentru binele tau, ci si pentru al celor care depind de tine sau al celor care tin la tine. Poateo parte din voi, prietenii de aici ati aflat ca am ajuns internata in spital din cauza anemiei. Este o problema de care stiam, dar nu i-am acordat niciodata importanta cuvenita. Corpul meu a vrut sa imi transmita mesajul ca muncesc prea mult, ma odihnesc prea putin si nu am tinut cont de tratamentul pe care ar trebuit sa il urmez constant. Simptomele pe care le-am resimtit de data aceasta au fost ca un dus rece. Am crezut efectiv ca... nu o sa-mi revin. Iar familia si foarte multi prieteni s-au ingrijorat nespus. Multumesc tututor pentru ca v-ati gandit la mine si poate v-ati rugat pentru binele meu. Va rog pe toti care cititi aceasta postare sa aveti grija de voi, sa nu credeti ca problemele de sanatate pe care le aveti dispar de la sine sau ca aveti timp sa va ocupati de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sanatatea noastratrebuie sa fie o prioritate indiferent de orice! Va imbratisez cu dragoste, sa fim sanatosi ❤️! #home #stayhealthy #takecareofyourself

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro