Anca Dragu: Remanierea membrilor Guvernului se va face colegial
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Anca Dragu
Sursă foto: Facebook Anca Dragu
Președintele Senatului, Anca Dragu, membru USR PLUS, susține că de acum încolo remanierile se vor face colegial, cu acordul formaţiunilor din Coaliţie.

"Coaliția este singura șansă pentru redresarea României și de aceea mergem mai departe așa cum ne-am asumat de la bun început. Am ajuns la un acord în interiorul Coaliției, unul în care dialogul și spiritul colegialității sunt elemente esențiale și de neocolit. Potrivit actului adițional la Acordul de guvernare semnat astăzi, deciziile politice majore, inclusiv cele legate de remanierea membrilor Guvernului, se vor lua colegial, cu acordul formaţiunilor din Coaliţie, iar responsabilitatea politică se va asuma împreună, cu participarea la decizie a tuturor membrilor Coaliţiei şi a prim-ministrului.

Vom continua să lucrăm pentru îndeplinirea priorităților României în lupta cu pandemia și pentru redresarea economică. USR PLUS rămâne consecvent angajamentelor luate în fața românilor de a duce la îndeplinire toate reformele asumate în programul de guvernare și mâine va înainta o propunere pentru un nou ministru al Sănătății. În tot acest timp, transparența nu rămâne o excepție, ci o regulă!", a scris Anca Dragu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel