Anca Dinicu, primele imagini cu burtica. A dezvăluit sexul bebelușului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video "Aproximativ Discutii cu Gojira"
captură video "Aproximativ Discutii cu Gojira"
Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebelușului.

Actrița a participat recent la un podcast pe YouTube, unde internauții au avut ocazia să îi vadă burtica de gravidă. Artista este însărcinată și va deveni mamă pentru prima dată în câteva luni.

Actrița a anunțat că va avea un băiețel. Spune că a preferat să afle ce va avea chiar de la primele controale și că nu o încântă ideea de petrecere de tipul  „gender reveal'. „Nu (n.r.: nu va avea o petrecere pentru a afla dacă bebelușul e fetiță sau băiețel). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis", a dezvăluit Anca Dinicu în podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira".

Cum și-a anunțat fanii despre sarcină

De Ziua Copilului, pe 1 iunie anul acesta, Anca Dinicu și-a oficializat public relația cu iubitul ei, prilej cu care a postat și prima imagine cu acesta. Postarea a venit la pachet cu o... surpriză. Anca a dezvăluit că ea și partenerul ei urmează să devină părinți. Vestea că este însărcinată cu primul ei copil i-a șocat pe cei mai mulți. „De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie!", scris Anca Dinicu, în urmă cu aproape două luni, pe pagina personală de Instagram.

Anca Dinicu știa că nu poate avea copii, potrivit celor mărturisite chiar de ea, motiv pentru care medicii i-au sugerat să urmeze un tratament pentru a putea rămâne însărcinată. Cu toate acestea, bebelușul pe care îl așteaptă a venit ca un miracol, având în vedere că nu a urmat niciun tratament medical. Actrița a descoperit că este însărcinată după două luni, primind vestea surprinzătoare într-un moment în care nu se aștepta. „A fost un miracol, știam că nu am cum să fac copil. Medical vorbind, mi s-a spus că nu am cum să fac copil dacă nu fac tratament și nu mi-a venit să cred. După două luni aproape am aflat și eram în șoc, încă sunt în șoc uneori, dar am zis că fac tot ce ține de mine ca să duc sarcina asta foarte bine, să fiu cuminte, să mă odihnesc”, a declarat Anca Dinicu la podcastul Aproximativ discuții cu Gojira.

„Nu simțeam neapărat că e momentul să anunț. Nu se făcuseră încă nici trei luni, nu e bine să zici până când nu ies analizele bine, până când nu păstrezi sarcina, că e totul ok, mai bine zici familiei, oamenilor foarte apropiați. Și mi-a fost frică și am zis că decât să se răsufle din altă parte, mai bine zic eu (...) E băiețel”, a mai spus actrița.

Vedeta a mai povestit, în același podcast, că a avut recent o perioadă destul de agitată pe care o pune pe seama sarcinii: coșmaruri, insomnii, stări de anxietate: "Acum sunt bine. Dar am avut nopți când visam toate SF-urile... monștri, cai în flăcări pe dealuri... groaznic!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel