Anca Cârcu nu a luat BAC-ul. Vezi ce spune Vadim Tudor
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Intrată în atenția presei în urma scandalurilor legate de Corneliu Vadim Tudor și Gigi Becali, fosta membră PRM, Anca Cârcu, nu a reușit să ia note de trecere la două dintre materiile de la Bacalaureat. În exclusivitate pentru De Ce News, președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că nu știe cum a reușit  să intre aceasta în examen, în condițiile în care a fost exmatriculată din clasa a IX-a de liceu. 

 "Îmi pare rău că am fost proastă şi nu m-am pus cu burta pe carte, sp trec acest examen important din viaţa mea. M-am ocupat mai mult de Vadim, decât de viitorul meu. Se vede că politica nu face cea mai bună casă cu învăţătura.

În toamnă, nu o să îi mai dau satisfacţie fostului preşedinte PRM şi o să iau cele două probe la care am picat, matematică şi fizică", a spus supărată Anca Cârcu.

La Matematică, Anca Cârcu a luat nota 2, la Fizică, nota 3, iar la Limba română  a reușit doar nota 6.

Ce spune președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor

"Cum să ia bacalaureatul, dacă era în clasa a IX-a?", a declarat în exclusivitate pentru De ce news, președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

"Deci ea era în clasa a IX-a, repetenta și prostituata. Îmi spui mie să am un punct de cedere față de o lepădătură  care făcea trotuarul la benzinăria OMV de la ieșirea din Bistrița. Nu vezi ce rapandule își dau cu părerea și sunt motivate de unele televiziuni. N-am ce să spun despre handicapata asta. Ea nu era membră a partidului nostru. Ea minte ca o scroafă, n-a fost niciodată membră. Dacă a ajuns să candideze e pentru că, datorită restricțiilor financiare, grosolane, un om care era pe liste n-a avut bani și s-a retras, nu a mai putut candida. Și atunci, nu știu cine , de acolo, a cedat insistențelor ei și a trecut-o pe lista de candidați, dar ea nu a fost niciodată membră a partidului.

Fata a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituție. Era în clasa a IX-a. Cum a sărit ea, mă, trei clase?  Poate a fost teleghidată și eu sunt de vină că ea rămâne repetentă pentru a doua oară" a mai declarat președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel