Anca Cârcu de la AUR face declarații în stilul partidului: Eu nu contorizez păsărica nimănui
Autor: D.C. | Publicat pe: 05 Martie, 16:49
Judecătoria Turda a emis, vineri, mandat de arestare preventivă pe numele Ancăi Cârcu, cercetată într-un dosar de proxenetism.

Într-o postare pe Facebook, Anca Cârcu scrie: „Am aflat cu stupoare că, în după-amiaza aceasta, a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer că în statul de drept România cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă.”

Vineri după-amiază, a fost întrebată, la Antena 3, dacă este lider AUR: „Sunt lider AUR, chiar acum îi dau număr de telefon la cel care m-a primit în AUR. (...) Am adeziune.”

Ulterior, a fost rugată să lămurească acuzațiile care i se aduc, potrivit cărora „ar fi ajutat proxeneții prin cluburile pe care le are”:

„Întotdeauna am susținut și susțin femeia. Eu nu accept ca o femeie să stea la injurii, bătăi. (...) Eu administrez un local care a rămas de la fratele meu mort. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Vor vedea că sunt nevinovată. Acolo, la mine, nu există ceea ce se spune. E consumație, vine clientul, plătește băutură la fete, care au cu mine jumătate, restul... Nu mă interesează ce fac fetele după program. Pentru că eu nu contorizez păsărica nimănui. Niciodată.”

Susține că acest dosar este o „făcătură”.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro