Anamaria Prodan, mesaj pentru Teo Trandafir, în DIRECT. Adevărul despre divorț: Să mai aștepte puțin. Nu mor caii când vor câinii
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Anamaria Prodan i-a spus lui Teo Trandafir totul despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. 

"Anamaria Prodan a vorbit în exclusivitate despre situația prin care presa spune că trece alături de soțul ei, într-un mesaj pe care mi l-a trimis și pe care, cu acordul ei, mi-am îngăduit să-l difuzez", a spus Teo Trandafir în introducere. 

Anamaria Prodan, mesaj pentru Teo despre divorț

"Draga mea, Teo, știi cât de mult de iubesc și știi cât de apreciez și când m-au sunat reporterii tăi mă gândeam așa, că dacă era ceva serios vreodată, erai printre primii mei prieteni care aflau, prieteni de suflet. Tu știi cine este Laurențiu Reghecampf, știi că e numărul 1 plus, plus, infinit, știi cine sunt eu, ce copii am și ce familie și cât de mult am muncit ca să ajungem unde suntem. Și nici nu am să permit nimănui din momentul ăsta să mai comenteze ceva sau să mai facă subiecte. Sau dacă le vor face, o să le zic doar atât: Să dea Dumnezeu să aveți parte toată viața numai de banii pe care i-ați obținut făcând aceste articole. Și eu când zic ceva, Dumnezeu mă ascultă. 

Exact cum am spus și spun de fiecare dată, familia mea, Reghecampf - Prodan este numărul 1! 

Mai mult, uite, roagă-i tu așa, din partea mea, să mai aștepte puțin până divorțăm. Că au așteptat 15 ani, cred că mai au puțină sau multă răbdare. Dar nu mor caii când vor câinii. Te iubesc!", a declarat Anamaria Prodan, pentru emisiunea lui Teo Trandafir, "Teo Show", de la Kanal D.

Anunțul lui Laurențiu Reghecampf, o glumă

Aseară, Anamaria Prodan a făcut declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf și după ce acesta ar fi anunțat că au pus stop căsniciei. 

Anamaria Prodan a declarat pentru playssport.ro că a luat masa cu soțul ei și cu fiul lor și că nu se pune problema de divorț. În interviul impresarei a intervenit și fiul său, Reghe Junior. 

"Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți", a declarat Anamaria Prodan.

Reghe Junior, intervenție în controversa divorțului părinților

La 12 ani, fiul impresarei Anamaria Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a intervenit în discuția mamei sale. 

"Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună", a declarat copilul. 

Anunțul lui Laurențiu Reghecampf

Reacțiile celor doi vine după ce, astăzi, într-un articol al Fanatik, Laurențiu Reghecampf ar fi spus că divorțează de Anamaria Prodan.

"Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel