Anamaria Prodan: Măcar la 50 de ani vreau să-mi termin viața lângă unul mai puternic decât mine. Să nu fie român
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a vorbit despre căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, dar și despre ce fel de bărbat și-ar dori în viitor.

Anamaria Prodan a făcut din nou declarații dure despre Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus și ce bărbat își dorește pentru o viitoare relație. Noul iubit al Anamariei Prodan ar trebui să fie mai puternic decât ea și să nu fie român.

"Eu l-am inventat și pe Reghe. Eu am inventat toți bărbații din viața mea. Nu am ales niciodată unul șmecher, unul cu bani. Nici nu știu cum e să primești cadouri, să vină unul să-ți zică: "Iubita mea, ți-am luat un hotel". Măcar la 50 de ani vreau să-mi termin viața lângă unul mai puternic decât mine, din poate punctele de vedere. Ce să mai faci cu păpușei? Și să nu mai fie români, gata! Mentalitatea e... .", a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului cu Codin Maticiuc. 

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: Acum trăiește din 15.000 de euro pe lună

Anamaria Prodan a spus și ce venit lunar ar avea acum Laurențiu Reghecampf.

„Eu sunt atât de exigentă cu mine, îți dai seama cum sunt cu cei din jur? Am fost atât de exigentă și toată lumea îi spunea, dar eu îi spuneam că dacă nu ești concentrat un miliard la sută ca antrenor, te-au dat afară, ți-au terminat cariera, dormi sub pod. Nu știi să faci nimic altceva. 

Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf? Uite, acum trăiește din 15.000 de euro pe lună, de la 2 milioane jumătate, 3 milioane de euro pe an, a ajuns la 15.000 de euro pe lună.", a mai spus aceasta.

Sunt opt ani de când ne tot luptăm ca să aibă și copilul meu un exemplu, dar am tăcut

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio după 15 ani și nu în cei mai buni termeni. Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, iar prima înfățișare va avea loc pe 7 februarie. Impresara a povestit, printre altele, că ea și Laurențiu Reghecampf au mai fost împreună în tinerețe, dar s-au despărțit. S-au reîntâlnit după câțiva ani și s-au căsătorit. La 36 de ani, Anamaria Prodan a rămas însărcinată. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel