Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia cu Laurențiu Reghecampf: Familia asta înseamnă ceva pentru România
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia cu Laurențiu Reghecampf: Familia asta înseamnă ceva pentru România / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia cu Laurențiu Reghecampf: Familia asta înseamnă ceva pentru România / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a făcut noi declarații, a două săptămâni după bătaia cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan spune că a trecut peste bătaia cu Laurențiu Reghecampf din urmă cu două săptămâni și că acum "totul este perfect" între ei. Impresara a mai afirmat că familia ei este populară și că e normal să apară pe primele pagini ale ziarelor.

"Sunt foarte bine. Sunt sclipitoare. Totul este perfect. Suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Copiii îmi dau putere să merg mai departe. În România sunt acasă, dar aș putea trăi oriunde. Mă adaptez. Sunt precum un cameleon. Trec cu capul sus, plină de mândrie. Suntem ca orice altă familie. Avem notorietate și e normal să fim pe prima pagină. Ne-am asumat asta. Se întâmplă în viață să greșim, ca orice alți oameni. Familia asta înseamnă ceva pentru România. Dacă unul a plecat, au rămas alți patru. Cu siguranță vom fi mai puternici.

Bebeto este un băiat fabulos. A înțeles despre ce e vorba. L-am învățat să nu-și judece părinții. Trebuie să ne respecte. În viață, se întâmplă lucruri plăcute și mai puțin plăcute, dar trebuie să mergi cu capul sus. Familia va merge mai departe și va fi mândră", a spus impresara, scrie Gazeta Sporturilor.

Ana Maria Prodan și-a scos certificat medico-legal, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Cum a fost surprinsă impresara

Ana Maria Prodan ar fi rămas cu probleme de sănătate, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost filmata în timp ce ieșea din incinta unui Institutul de Medicină Legală, transmite Realitatea Plus. Ea și-ar fi scos un certificat medico-legal pentru a dovedi că a suferit unele răni în urma altercației ci fostul soț. 

Ana Maria Prodan a fost văzută având mâna bandajată și un picior pus în ghips. Deocamdată nu se știe exact ce traumatisme au constatat specialiștii, dar în presă se vorbește despre faptul că aceasta ar avea un picior rupt, umărul dizlocat, contuzii, dantura crăpată și chiar coaste fisurate. 

Reamintim că pe 23 septembrie, cu doar două zile înainte de botezul fiului său Liam, Laurențiu Reghecampf s-a bătut cu Ana Maria Prodan, iar momentul de violență a fost filmat. Antrenorul și impresara nu se mai înțeleg deloc, iar conflictul dintre ei a degenerat. De altfel, și Laurențiu Reghecampf a fost surprins cu ochiul vânăt la botezul copilului pe care îl are cu Corina Caciuc.

Bătaie Laurențiu Reghecampf - Anamaria Prodan. Avocatul Cuculis vine cu dovada că scandalul ar fi fost premeditat

Invitat la România TV, avocatul Adrian Cuculis a comentat scenele de bătaie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

"Dacă e să o tratăm strict juridic, nimeni nu trebuie să dea în nimeni. Nu contează dacă ești femeie sau ești bărbat. Cu atât mai mult dacă ești bărbat, bineînțeles că nu o să dai într-o femeie, dar ce nu-i în regulă în toată treaba asta: Ai filmat? Ai filmat? (n.r. - se referă la momentul în care Anamaria Prodan îl întreabă repetat pe cel care a filmat dacă... a filmat). Păi nu e clar că acolo a fost vorba despre o chestiune premeditată? Cine știe ce Dumnezeu i-o fi arătat pe telefon. El, prin gestul pe care l-a făcut, a fost să o înlăture, să o dea la o parte să treacă. Nu mi-am dat seama clar din imagini, dar pare că i-a tras un pumn în ochi, acolo. Primul punct, prima ripostă pe care a avut-o la îndepărtarea ei a fost un pumn în ochi. Bineînțeles, trebuie să condamnăm orice fel de violență împotriva femeilor, dar nu a fost o provocare", a spus, la România TV, avocatul Adrian Cuculis. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel