Data actualizării:
Data publicării:

Anamaria Prodan, ANUNȚ în scandalul divorțului. Ce se va întâmpla cu fiul lor, Reghe Jr.

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Ce se va întâmpla cu fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf.

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf mențin primele pagini ale ziarelor din România, dar a ajuns și în presa internațională.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf , decizie pentru fiul lor

 

Deși circulă o mulțime de zvonuri, în timp ce Anamaria Prodan neagă orice ruptură a familiei sale, cei doi se pare că ar fi luat o decizie radicală în ceea ce-l privește pe fiul lor, Laurențiu Reghecampf jr.

Astfel, potrivit spuselor impresarei, Laurențiu Reghecampf îl va lua pe fiul său cel mic la Craiova.

Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf va locui, cel puţin temporar, la Craiova, iar copilul ar urma să joace la juniorii Universității Craiova, unde tatăl lui este antrenor la echipa de seniori.

Anamaria Prodan, care s-a mutat în apartamentul de lux din Dubai, a făcut anunțul pe contul de Instagram prin intermediul unei poze de familie în care Reghe este surprins alături de fiul său, acum în vârstă de 11 ani, pe vremea când antrenorul se afla la începutu carierei.

"Craiova, cu mult timp în urmă. Reghe salvase clubul de la retrogradare. Reghe jr. făcea pași mici pe terenul de fotbal. Tatăl lui susținea. La fel și astăzi. Aceeași echipă, același antrenor. Cu Reghe mic… măricel, susținut de tatăl său să devină mare fotbalist", a fost mesajul scris de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, nervoasă. Reacție dură la adresa lui Reghe și a amantei

Anamaria Prodan a reacționat dur după zvonurile cu privire la faptul că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă și după ce antrenorul și-a făcut apariția la conferința de presă de prezentare la Universitatea Craiova fără verighetă pe deget.

Chiar dacă antrenorul a anunțat divorțul de Anamaria Prodan în urmă cu două luni, impresarul a negat această informație și a ținut să întărească ideea de cuplu fericit prin numeroasele postări de pe Instagam alături de Laurențiu Reghecampf.

"Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau să stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus.

Dacă ma urăște? Păi de ce să mă urască? Ca am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sport.ro.

"Deocamdată are nevastă!"

 

"Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bine dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei.

M-au omorât toți cu banii investiți în astfel de femei! Le numesc așa cu toate că lângă mine e Reghe Jr. care le cataloghează trash și sunt fericită că luptă împotriva comportamentului bărbaților gen gâscă ideală. Aveți încredere că nici gura de aur, nici fata cealaltă nu pot decât… să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu”, a mai spus ea.

Citește mai departe AICI

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel