Hurezeanu analizează: Autostrada "Dragnea" vs. autostrada "Șova"
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 04 apr 2014, 09:47
WhatsApp
emil_hurezeanu
emil_hurezeanu
Analistul Emil Hurezeanu consideră că autostrada Pitești-Sibiu nu trebuie pusă în inferioritate față de cea din Alexandria. El o vede utilă pentru Dacia. În plus, numărul mare de morți și de răniți de pe DN7 este un alt motiv întemeiat. 

Autostada Șova

"Domnul Șova, l-am auzit vorbind aseară despre faptul că până în 2020 - voi fi ieșit de mult la pensie – îl vor fi uitat mulți și pe domnul Șova cu declarațiile domniei sale cu tot și autostrada Pitești-Sibiu tot n-o să fie gata. Nu înțeleg de ce, pentru că Dacia aproape că se pregătește să depășească Volkswagen pe piața franceză. Într-adevăr, din doi în doi kilometri, pe Valea Oltului dai de autotrenuri cu Dacii, cu Dustere pe care chiar că nu le poți depăși. Zidurile sunt strâmte, șoseaua e destul de proastă, viaductele celebre pe care le deschidea domnul ministru al Transporturilor la sfârșitul anilor 90 numit Traian Băsescu sunt și ele precare, au nevoie de reparații", a spus analistul. 

Autostrada Dragnea

Emil Hurezeanu a adăugat: "Cât despre autostrada de la Alexandria, nu mă întrebați. Mai bine am face o autostradă la Alexandria unde a fost biblioteca, în Egipt. Așa da, ar fi ceva! Alexandria, în afară de fieful domnului căpitan de județ Dragnea, nu văd altceva. Sigur, oamenii ar avea nevoie de autostradă ca să-și transporte legumele. Oricum o fac. N-ar fi motive să pui în inferioritate autostrada Pitești-Sibiu, pe care o vor cel mai important întreprinzător străin în România, unul dintre cele mai importante instrumente de creștere economică în România, și cei mai mulți morți în accidente rutiere. Ăsta este memento-ul pe care ți-l transmit oamenii care mor sau sunt răniți, unii foarte grav, pe viață, pe drumurile românești". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?