”Analfabetele PSD”. Dezvăluire despre una dintre femeile insultate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Un protestatar a jignit femeile de la Școala de Vară a Organizației de Femei din PSD. Le-a făcut analfabete, le-a spus că nu pun mâna pe o carte și că știu drumul doar până la coafor. 

Vezi aici modul în care au fost hărțuite femeile din PSD: Femeile din PSD, hărțuite la ieșirea din ședință: Analfabetelor. Câte kile de machiaj aveți?

Printre femeile hărțuite, ”cele care știu doar să se machieze și drumul până la coafor”, se numără și o femeie cu un IQ peste 140 care a ales să rămână în Tulcea și să-și facă o firmă de arhitectură împreună cu soțul său. 

”Acum vreo 25 de ani, pusesem mâna pe un test de inteligență omologat şi, în încercarea de a depista copii supradotați, am propus elevilor mei de liceu să dea testul. Desigur, optional şi fără a face publice rezultatele. Acum n-aş mai face asta, ştiu bine că un rezultat slăbuț la un asemenea test nu-i întotdeauna edificator, însă nu despre asta e vorba.

Între cei 40 - 50 de copii care au dat testul, am găsit trei cu un IQ de peste 140: doi băieți şi o fată. Unul este acum jurnalist la Bloomberg, altul conduce o multinațională cu filiale în toată lumea, iar fata a rămas în Tulcea, a făcut arhitectura şi are o mică firmă de arhitectură, împreună cu soțul.

Ei bine, maimuțoii care insultau participantele la Şcoala de Vară a Organizației de Femei din PSD o insultau totodată şi pe ea, fiindcă se afla acolo. Poate de asta am şi luat povestea asta un pic personal. Şi despre ea susțineau că nu stie decât drumul până la coafor, că n-ar da un ban pe o carte, că-i o bugetară coruptă şi alte asemenea prostii!

Un filmuleț realizat cu ocazia asta, cu titlul "Analfabetele PSD fac parada modei" a primit mii de like-uri şi a devenit viral (am pus linkul în comentarii, mai jos). Că s-au găsit câțiva dezaxați cu probleme psihanalizabile care să hărțuiască participantele nu e chiar de mirare, dar că filmulețul ăsta a fost apreciat şi distribuit de zeci de mii de ori e chiar uimitor!

P.S. N-aş vrea să se înțeleagă că hărțuirea mi s-ar fi părut legitimă dacă acolo ar fi fost numai femei cu o inteligență redusă. Era oricum o mizerie şi, până una alta, o contravenție. Însă ridicolul situației este acela că-şi bat joc de prostie şi incultură nişte oameni aflați, aproape sigur, sub nivelul celor de care râd.

Later edit. Fata de care vorbeam este Anca Suhov.” a scris pe Facebook Marcelina Popa, profesor de matematică în Tulcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel