ANAF, lovitură pentru o mare companie! Are peste 15.000 de angajați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O mare companie din România, cu peste 15.000 de angajați, este lovită puternic de ANAF din cauza datoriilor pe care le are.

Complexul Energetic Oltenia va fi executat silit de către ANAF pentru datorii către bugetul de stat în valoare de 24,8 milioane lei.

Datoriile Complexului Energetic Oltenia către bugetul de stat se ridică la un total de 24,8 milioane lei, acumulate până la jumătatea acestui an, dintre care 14,5 milioane lei sunt către bugetul asigurărilor sociale, conform datelor ANAF.

Către bugetul asigurărilor sociale de sănătate suma frestantă este de aproape 4 milioane lei. iar către asigurările de șomaj de 572.000 lei. Pentru recuperarea prejudiciilor la bugetele statului, ANAF a dispus începerea procedurii de executare silită a complexului energetic.

CE Oltenia a fost înfiinţat în urmă cu trei ani prin unirea complexurilor energetice Turceni, Craiova şi Rovinari cu Societatea Naţională a Lignitului Oltenia Târgu Jiu. În prezent, compania produce 95% din lignitul României.

Compania are aproape 15.400 de angajaţi şi 13 grupuri energetice, iar anul trecut avut o cifră de afaceri de 2,6 miliarde de lei. Pentru acest an a prevăzut în bugetul de venituri şi cheltuilei afaceri de 2,8 miliarde de lei, în creştere cu 7,6%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel