Anamaria Pop a murit într-un accident. Artista de folclor avea 37 ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Anamaria Pop a murit
Anamaria Pop a murit
Anamaria Pop a murit într-un accident. Artista de folclor avea doar 37 ani.

Anamaria Pop era într-un autoturism care a ieșit de pe șosea si s-a izbit violent de un copac din stânga direcției de mers. Se pare că vedeta era la volanul autoturismului. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.

Polițiștii au transmis vizavi de această tragedie: ”În legătură cu accidentul de circulație mortal produs pe D.N.1C, pe raza localității Cicârlău, echipa de cercetare se află la fața locului și desfășoară verificări. Primele informații au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”.

Medicii care au ajuns la fața locului au încercat din răsputeri să o salveze pe artistă, însă manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect. Doctorii de pe Ambulanță nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul, informează Baiamare24.ro.

VEZI ȘI: Anamaria Pop a murit. Mesaje crunte după accident - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel