Ana-Maria Păunescu, despre prima „decepție” în dragoste: „M-a așteptat o zi, două, trei…” / video
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Ana-Maria Păunescu, la De Ce Citim
Ana-Maria Păunescu, la De Ce Citim
Prezentă în emisiunea De Ce Citim, poeta Ana-Maria Păunescu, redactor-șef al revistei Flacăra lui Adrian Păunescu, a vorbit despre prima decepție în dragoste și despre cum a ajuns să învețe limba spaniolă. 

„Sufeream și prima decepție din dragoste, în clasa a III-a. Îmi plăcea foarte mult de un coleg care la început mă aștepta. Noi ne descălțam la intrarea în clasă, că era parchetul proaspăt șlefuit și ne descălțau la intrarea în clasă. Băiețelul respectiv m-a așteptat o zi, două, trei, să ne încălțăm împreună, să plecăm acasă, apoi nu m-a mai așteptat. Și mie mi s-a părut că m-a părăsit.

În aceeași perioadă tata m-a întrebat dacă vreau să mă mut, să învăț spaniolă și am spus da, cred că afectată și de telenovele și de deciziile dramatice de prin filme. M-am dus la liceul Cervantes și credeam că știu cel mai bine și când am scris prima dată, am observat că nu știam să scriu deloc. Doamna profesoară de spaniolă, care mi-a fost dirigintă și cu care țin legătura și astăzi, a fost foarte dură cu mine, mi-a băgat mințile în cap și mi-a spus că o să am drum lung până o să ajung să știu cu adevărat spaniolă. Dar cred că n-am dezamăgit-o, cred că am învățat.” a povestit poeta.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel