Ana Maria Pătru: ”Văd că vă place acest subiect”. Adi Ursu: ”Nu-mi place, chiar îl detest”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ana Maria Pătru a fost invitata de vineri seară a Oanei Zamfir și a lui Adrian Ursu, la Antena 3, în emisiunea ”Exces de putere”. 

”Dacă aș fi făcut denunțuri, astăzi eram prietena lor, așa cum este Irina Socol. Ea este o victimă a lor, un instrument al lor. Pot să vă confirm că acum este un instrument al lor.” a spus Ana Maria Pătru, fosta președintă AEP, la Antena 3. 

”Am fost atât de departe de sistem. Eu nu făceam parte din sistem.” a spus Ana Maria Pătru, subliniind că a început Adi Ursu emisiunea spunând că ea face parte din sistem. 

Cât despre întâlnirea cu Traian Băsescu, din seara alegerilor europarlamentare, Ana Maria Pătru a afirmat ”de atunci nu mi s-a mai întâmplat să mă văd cu dl Băsescu. Ea i-a spus lui Adi Ursu: ”Văd că vă place acest subiect”. 

”Nu-mi place, chiar îl detest” a răspuns jurnalistul. 

Într-un alt moment al discuțiilor, referindu-se la abonații la contracte, Adi Ursu a întrebat-o dacă printre abonați se afla și Sebastian Ghiță, prin firmele sale. Pentru că aceasta nu răspundea, a întrebat-o dacă-i e frică să spună numele lui Sebastian Ghiță. Atunci, aceasta a precizat că nu-i mai este frică și că da, era și firma acestuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel