Ana Maria Păcuraru, Realitatea PLUS: Eu am cam început să fug de politicieni invitați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă: Instagram (@ana.maria.pacuraru)
Sursă: Instagram (@ana.maria.pacuraru)
Moderatoarea de talk-show de la Realitatea PLUS, Ana Maria Păcuraru a vorbit de ”epidemia” de breaking news care a cuprins unele televiziuni din România.

Într-un interviu acordat pentru DC News, realizatoarea de talk-show, Ana Maria Păcuraru a vorbit despre diferența pe care o poate face moderatorul unei emisiuni în cazul unui breaking news. 

”Apropo de eticheta asta de breaking news. Nu este o inflație astăzi? Sunt câte trei-patru. Cum ar mai sesiza lumea că este o știre cu adevărat importantă? O știre care schimbă ceva?”. a deschis jurnalistul Val Vâlcu subiectul. 

Cum se tratează un breaking news

”Depinde de abordarea pe care o ai și depinde de invitații pe care îi ai. Eu am cam început să fug de politicieni invitați, am devenit un pic mai selectivă. La început mă mulțumeam cu orice invitat, eram la început și învățam. Acum nu vreau să accept pe oricine, pentru că îmi dau seama că poate fi o spălare pe creier pentru telespectatorii mei”, a explicat Ana Maria Păcuraru. 

”Vine cu două lozinci, există un punctaj, recită cam toți aceiași chestie. Partidul face, a zis, pune”, a completat gazda emisiunii, Val Vâlcu. 

”Categoric!”, a aprobat Păcuraru. ”Este o poezie învățată și este foarte amuzant, atunci când se aprinde beculețul la cameră, poezia începe să curgă, când se oprește, vezi omul cu adevărat și uneori nu se pupă cu identitatea de pe sticlă. Am niște oameni, niște politicieni la care țin foarte mult fiindcă le văd potențialul”, a spus Păcuraru. 

”Unii noi sau...”, a intervenit Vâlcu. 

”Și noi, dar și mai vechi, sunt diverși, dar ei până la urmă, chiar și în viața privată și-au menținut aceiași poziție. Însă alții...”, a continuat Păcuraru. 

Educația, un subiect mortal pentru audiență?

”Spuneau colegii că cea mai proastă audiență este când tratezi subiecte legate de educație. Așa mi-au zis. Domnule, vrei să omori audiența, ai pus o temă despre școală”, a deschis Vâlcu subiectul.

”Nu aș spune. Eu am văzut altceva! Când tratam subiecte despre COVID-19 și nu zic medicale, în general. COVID. Lumea s-a săturat de COVID-19”, a răspuns Păcuraru. 

”După un an și ceva”, a mai afirmat Vâlcu. 

În prezent, Ana Maria Păcuraru moderează emisiunea Raport de zi, de la Realitatea PLUS, zilnic între orele 15 și 17. Tânăra așteaptă și primul său copil, un băiețel care conform postărilor sale de pe Instagram se va numi Liam Zenon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel