Ana Geoană intră în lumea influencerilor. Despre proiectul Linea / Interviu cu Nadia Comăneci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ana Geoană / Foto: Instagram @be_linea
Ana Geoană / Foto: Instagram @be_linea
Ana, fiica lui Mircea Geoană, a creat proiectul Linea, prin intermediul căruia promovează importanța nutriției holistice și explică principiile de bază ale unei vieți sănătoase. Astăzi, Ana a publicat și un interviu cu Nadia Comăneci. 

Ana Geoană intră în lumea influencerilor cu proiectul Linea. Fiica secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a decis să inițieze proiectul Linea, prin intermediul căruia promovează importanța nutriției holistice și explică principiile de bază ale unei vieți sănătoase. 

Platforma Linea este o comunitate unde se discută subiecte legate de nutriție, fitness, sănătate, relații, beauty și carieră, iar Ana Geoană are de gând să accentueze faptul că toate aceste elemente contribuie la sănătatea și fericirea fiecăruia dintre noi.

Prin această platformă, Ana Geoană prezintă opinii ale specialiștilor, informații și noutăți științifice, opinii și modele ale unor celebrități internaționale. Scopul propus prin proiectul Linea este de a-i ajuta pe cei care caută soluții să acceseze o sursă din care să-și ia informații relevante despre felul în care își pot îmbunătăți sănătatea fizică și mentală.

Ana Geoană, în vârstă de 26 de ani, a studiat Comunicare și Inginerie la Universitatea Pennsylvania, una dintre cele opt universități din Ivy League, din Statele Unite ale Americii.

Fiica secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, trăiește și lucrează de patru ani în Los Angeles. După terminarea facultății, Ana Geoană a lucrat în industria de entertainment. În urmă cu doi ani, Ana a descoperit nutriția holistică, care i-a schimbat percepția despre viață și obiceiuri sănătoase și a decis să aprofundeze domeniul înscriindu-se la Institute of Integrative Nutrition (IIN), din NY.

În prezent, Ana Geoană este acreditată ca nutriționist holistic și coach pentru viață sănătoasă.

Ana Geoană, interviu cu Nadia Comăneci 

Ana Geoană a realizat și un interviu cu Nadia Comăneci. Îl poți urmări aici: 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Linea (@be_linea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel