Data publicării:

Ana Ciceală deschide lista de candidați la Senat pentru București, din partea partidului SENS

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Ana Ciceală se alătură Partidului SENS (Sănătate, Educație, Natură, Sustenabilitate) și deschide lista candidaților partidului în București pentru Senat.

Partidul Sens este încântat să anunțe aderarea doamnei Ana Ciceală, o figură marcantă în politica românească și un apărător dedicat al transparenței și bunei guvernanțe, în rândurile echipei noastre.

Ana Ciceală și-a câștigat respectul atât în mediul politic, cât și în cel civic, prin implicarea sa activă în Consiliul General al Municipiului București, unde a luptat constant pentru interesele cetățenilor și o administrație locală eficientă. Cu o vastă experiență în promovarea transparenței, a luptei pentru mediu și în combaterea corupției, Ana aduce o energie nouă și o viziune clară care vor contribui semnificativ la îndeplinirea obiectivelor noastre comune.

„Suntem bucuroși să o primim pe Ana Ciceală în echipa noastră. Este o persoană care a demonstrat, în repetate rânduri, un angajament profund față de valorile democrației și drepturilor cetățenilor. Cu Ana alături, Sens își întărește angajamentul de a construi o politică orientată spre transparență și responsabilitate,” a declarat liderul partidului Sens.

Ana Ciceală a subliniat în declarația sa de aderare la Sens că împărtășește valorile și direcția strategică a partidului, fiind hotărâtă să contribuie activ la realizarea reformelor necesare pentru un viitor mai just.

„Lupta noastră pentru Sectorul 3 continuă alături de SENS, un partid nou, cu adevărat verde. Sunt onorată să mă alătur echipei de tineri și profesioniști de la SENS pentru a construi împreună o administrație publică locală pentru comunități, pentru nevoile și drepturile tinerilor, copiilor, părinților, femeilor, minorităților, bucureștenilor. Cred în viziunea echipei și sunt nerăbdătoare să contribui la proiectele care vor pune cetățenii și binele comun în centrul politicilor noastre,” a declarat Ana Ciceală.

Prin această colaborare, Sens își reafirmă dorința de a atrage profesioniști dedicați și lideri capabili, pentru a transforma scena politică românească într-un spațiu al responsabilității și al transparenței.

“Pentru ca Ana și alte candidate și candidați SENS să poată figura pe buletinul de vot, avem nevoie de 100.000 semnături de susținere și avem 50.000 în prezent și 7 zile să le strângem pe restul. Mai avem câteva zile pentru a reuși acest lucru și facem apel la voi pentru a trece cu succes de această etapă din calendarul electoral. Cei care vor să ne susțină o pot face inclusiv printr-o semnătură online https://www.cusens.eu/semnez”, a completat Andrei Macsut, președinte SENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel