Ana Birchall, prima reacție după ce a fost propusă interimar la MJ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ana Birchall, care a fost propusă ministru interimar al Justiţiei, susține că înţelege ”responsabilitatea imensă”  pe care o presupune acest portofoliu și subliniază că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a îndeplini acest mandat ”cu profesionalism, seriozitate şi echilibru”.

”Îi mulţumesc premierului, preşedinţilor coaliţiei de guvernare, precum şi colegelor şi colegilor mei din PSD şi ALDE pentru încrederea cu care m-au învestit, înţelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune portofoliul Justiţiei. Voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a îndeplini acest mandat cu profesionalism, seriozitate şi echilibru. Îmi doresc ca alături de instituţiile care au atribuţii şi responsabilităţi în acest domeniu, de reprezentanţi ai societăţii civile şi mass-media, precum şi printr-un dialog transparent cu partenerii noştri externi să putem asigura bunul mers al justiţiei, ca o premisă fundamentală a unei democraţii consolidate', a scris Ana Birchall, joi, pe contul său de socializare.

[citeste si]

Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, este propunerea premierului Sorin Grindeanu pentru a prelua interimatul la Ministerul Justiţiei, după ce Florin Iordache şi-a înaintat joi demisia din funcția de ministru al Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel