Ana Birchall, întâlniri importante în SUA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto Facebook / Ana Birchall
Foto Facebook / Ana Birchall
Viceprim-ministrul Ana Birchall se află în Statele Unite. 

UPDATE: ”Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu Wilbur Ross, Secretarul Comerţului al SUA. Am abordat teme importante în contextul dezvoltării și aprofundării Parteneriatului Strategic între România și SUA îndeosebi pe dimensiunea economică: perspectivele consolidării relaţiilor economice cu SUA, necesitatea unui follow-up consistent la Summit-ul Inițiativei celor Trei Mări de la București și promovarea candidaturii României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).” este mesajul Anei Birchall. 

Ana Birchall a avut mai mult întâlniri importante. Pe agenda viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României se află și alte întâlniri importante. 

După prima legătură cu Japonia după gafa premierului Mihai Tudose, prezentarea discursului Vioricăi Dăncilă și alte întâlniri importante, astăzi, Ana Birchall urmează să se întâlnească cu investitorul Wilbur Ross, secretarul pentru Comerț, și cu Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat al SUA. 

Vezi și: Ana Birchall, întâlnire cu Tarō Kōno: Suntem hotărâți să...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel