Ana Birchall, tentativă de asasinat. Chirieac: Sunt stupefiat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Facebook
Facebook
Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat după ce Ana Birchall, fost ministru al Justiției, ar fi fost ținta unei tentative de asasinat. 

Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei în Guvernul Dăncilă, a declarat că maşina sa, în care se aflau soţul şi fiul ei, a fost accidentată suspect în 2019, exact în perioada în care s-a opus înfiinţării Secţiei Speciale pentru procurori, poziţie ce a stârnit nemulţumiri în PSD, scrie romaniatv.net

Bogdan Chirieac, analist politic, și Virgil Guran, deputat PNL, au comentat subiectul în direct la postul tv. 

”Sunt stupefiat. Mă gândeam că doamna Birchall e o persoană atât de plăcută și competentă încât ar fi o pierdere uriașă dacă cineva i-ar dori răul. Ca ministru al Justițiției, dacă afli că ți-a fost pusă viața în pericol, atunci trebuia să faci o plângere. E un lucru care i-a scăpat”, a declarat Bogdan Chirieac. 

”Vă promit că voi verfica și voi cere organelor de drept să îmi spună exact care e situația. Trebuie să aflăm cine e, de unde e, dacă este real. Se află tot. Dacă într-adevăr e o problemă de genul acesta, atunci trebuie să luăm măsuri foarte hotărâte, dacă nu, o să o invit pe doamna Birchall să îi spun că nu a fost un atentat”, a declarat Virgil Guran. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel