Data actualizării:
Data publicării:

Ana Baniciu este însărcinată: Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Captura Instagram Ana Baniciu
Captura Instagram Ana Baniciu
Ana Baniciu și Edy, soțul ei, sunt în culmea fericirii. Cei doi urmează să devină părinți.

Ana Baniciu a împărtășit o veste minunată cu urmăritorii săi. Este însărcinată în patru luni și spune că „familia noastră se împlinește".

„Noi 3… Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu eu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia noastra se implineste. Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu! Multumesc, mama!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram, alături de două fotografii în care i se vede burtica de gravidă.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit de câteva luni

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă.

Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de-abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțin, toți m-au sfătuit până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele”, a mărturisit Ana Baniciu, la o emisiune TV.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel