Ana Baniciu, despre Mircea Baniciu: Nu trebuie să fii trist și necăjit...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ana Baniciu și tatăl ei, Mircea Baniciu
Ana Baniciu și tatăl ei, Mircea Baniciu
Ana Baniciu a ajuns una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi și mărturisește că îi este recunoscătoare tatălui pentru faptul că i-a lăsat moștenire această dragoste pentru muzică, dar și talentul muzical. 

Despre aceste daruri, dar și despre alte multe lucruri din viața ei, Ana răspunde deschis în fața șirului de întrebări primite în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel, astăzi de la ora 17.30.

"De la tata am moștenitul talentul de a cânta și iubirea față de muzică. Iar de la mama cred că am moștenit gura mare. Cel mai bun sfat pe care l-am primit de la tata a fost acesta că, în viață, nu trebuie să fii trist și necăjit pentru lucrurile care nu-ți ies, ci să fii fericit și să te bucuri pentru ceea ce îți iese bine. Și acest sfat îl urmez și mă ajută să-mi fie mai ușor, în general vorbind" a mărturisit concurenta din acest sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva".

Care sunt cele mai dorințe ale Anei Baniciu, ce nu ar face niciodată, care sunt obiceiurile ei și ce detestă cel mai tare pe lume, telespectatorii vor afla, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul emisiunii "CulTOUR", prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel