Amestecă un albuș cu miere și lămâie și aplică masca pe ten: vei scăpa de ridurile de expresie și acnee
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Amestecă un albuș cu miere și lămâie și aplică masca pe ten, vei scăpa de ridurile de expresie și acnee. Sursa - Pexels
Amestecă un albuș cu miere și lămâie și aplică masca pe ten, vei scăpa de ridurile de expresie și acnee. Sursa - Pexels
Fiecare reprezentantă a sexului frumos  are grijă de frumusețea ei. Tinerele încep să folosească produse cosmetice și de îngrijire facială de la școală. În prezent, producătorii oferă doamnelor și domnișoarelor o varietate mare de produse cosmetice.

Printre produsele cosmetice de pe piață regăsim creme, măști, loțiuni  tonice, dr și produse pentru spălarea și curățarea tenului. Majoritatea femeilor cheltuiesc sume mari pe astfel de produse. În plus, doamnele sunt clientele saloanelor de înfrumusețare.

Cu toate acestea, există și multe alte metode simple pentru a face ca pielea feței să fie sănătoasă și luminoasă.

Spre exemplu, puteți face, chiar acasă, o mască de față cu albuș de ou. Proteinele sunt cheia tinereții, de aceea o mască de față cu albuș de ou ar trebui făcută exclusiv cu produse naturale.

Aplică pe ten iaurt și zeamă de lămâie și bucură-te de rezultate: vei avea o față mai luminoasă și mai tânără

Numai în acest caz, efectul va fi vizibil imediat. Spre deosebire de alte remedii naturale, măștile proteice dau rezultate imediate. După ce veți spăla masca, veți observa efectul pozitiv. 

Dacă sunteți obișnuit să cumpărați ouă din magazin, atunci acestea nu vor funcționa. Mergeți la piață, unde bunicile vând produse de la propriile găini. Aceste ouă sunt bogate în vitamine și nutrienți. De asemenea, le lipsesc antibioticele, folosite pentru a hrăni puii de carne.

Așadar, spălați bine oul cu apă și săpun antibacterian.  Apoi separați albuțul de gălbenuș. Bateți  albușul  cu un tel sau mixer.  Când obțineți  spumă, puteți adăuga ingrediente potrivite. 

Vrei un păr des și mătăsos? Șase măști simple, pe care le poți face cu ingredientele din cămară 

Dacă pielea ta începe să se estompeze și să se lasă, nu te grăbi să mergi la un chirurg plastician sau să cumperi creme scumpe. Folosește metodele de mai jos și vei fi încântată de rezultat.

Mască de față cu albuș de ou pentru acnee  Veți avea nevoie de albuș bătut spumă și amidon.  Se toarnă o lingură de amidon în spuma de gălbenuș. Amestecați bine compoziția, care trebuie să  fie consistentă. Aplicați masca pe față, evitând zona din jurul ochilor. Lăsați masca să acționeze 10-15 minute, apoi clătiți cu multă apă.

Mască de față cu albuș de ou pentru puncte negre: Adaugă în spuma de albuș zeama de la  jumătate de lămâie și o lingură de făină de migdale. Compoziția se aplică te ten și gât. Așteptați câteva minute și masați-vă fața. După aceea, lăsați masca să acționeze încă 10 minute și apoi clătiți cu apă rece, potrivit bazamakeup.ru

Cum se îngheață lămâile și de ce este mai bine să le băgăm în congelator

 

O mască de față cu albuș de ou pentru combaterea ridurilor:  Veți avea nevoie de o un albuș,  câteva linguri de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi sau smântână și ulei de ricin. Această mască nu trebuie aplicată înainte de culcare.

Se amestecă bine toate ingredientele și se aplică pe față. Această mască este destul de fluidă, așa că poate fi aplicată în mai multe straturi. Lăsați masca pe față 30 de minute, apoi clătiți cu apă. Nu uitați să aplicați o cremă hrănitoare. 

Fă un piure dintr-un morcov fiert și aplică-l pe ten: masca va șterge câțiva ani de pe chipul tău

Dacă sunteți alergică la ouă, atunci ar trebui să încetați să îl utilizați. În caz contrar, există riscul ca fața să se înroșească sau să vă treziți cu o erupție cutanată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel