Amestecă morcovii cu făină. Vei obține cel mai delicios tort, pe care l-ai gustat vreodată
Cine ar fi crezut că poți prepara un tort savuros din morcovi rași? În plus, poți găsi în cămara ta toate ingredientele de care ai nevoie. Abia așteptăm să-ți împărtășim această rețetă minunată.
Acestea sunt ingredientele de care ai nevoie pentru acest uimitor tort cu morcovi:
2 căni (250 de grame) de făină obișnuită,
2 linguriță praf de copt,
1/2 linguriță sare de mare fină,
1 linguriță de scorțișoară măcinată,
290 ml de ulei vegetal,
200 grame zahăr granulat,
200 grame zahăr brun,
esență de vanilie,
4 ouă mari,
300 grame de morcovi rași,
100 grame de nuci tocate grosier,
65 grame de stafide.
Ingredientele pentru cremă:
225 grame brânză dulce de vaci, la temperatura camerei,
140 grame de zahăr pudră,
80 ml de smântână pentru frișcă,
50 grame de nuci tocate grosier.
Amestecă morcovii cu făină. Vei obține cel mai delicios tort, pe care l-ai gustat vreodată. Prepararea
Preîncălziți cuptorul la 176°C. Se iau două forme rotunde de copt, se tapetează cu hârtie de pergament care se unge cu puțin ulei. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, sarea și scorțișoara până se combină bine.
Ruladă din dovlecei și șuncă: o explozie de arome, cu doar 170 de calorii
Într-un castron separat, amestecați uleiul, zahărul și esența de vanilie. Adăugați ouăle, pe rând, până se combină. Ulterior, adăugați, câte puțin, ingredientele uscate, amestecând ușor până se formează un aluat omogen. Se amestecă și morcovii rași, nucile tăiate și stafidele.
Amestecă trei roșii cu făină. Veți obține o pâine delicioasă și super moale. Copiii o vor adora
Împărțiți aluatul în formele de tort pregătite. Coaceți circa 45 de minute și verificați cu o scobitoare dacă blatul s-a copt.
Lăsați apoi cele două blaturi să se răcească în tavă, timp de 15 minute, apoi răsturnați-le pe un grătar. Îndepărtați hârtia de copt și lăsați-le să se răcească complet.
Paste cu somon, rețeta care îți scoate preparatul din anonimat
Cum se face crema: Într-un castron mare, folosind un mixer manual, bateți brânză dulce până devine cremoasă. Adăugați zahărul pudră și continuați să mixați. Urmează apoi smântâna: bateți, la viteză medie, timp de 1 minut. Crema se dă la frigider pentru circa 30 de minute.
Când blaturile s-au răcit complet, ungeți prima foaie cu cremă și puneți deasupra cealaltă foaie. Ungeți cu crema rămasă. La final, decorați cu nuci. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News