Acestea sunt ingredientele de care ai nevoie pentru acest uimitor tort cu morcovi:
2 căni (250 de grame) de făină obișnuită,
2 linguriță praf de copt,
1/2 linguriță sare de mare fină,
1 linguriță de scorțișoară măcinată,
290 ml de ulei vegetal,
200 grame zahăr granulat,
200 grame zahăr brun,
esență de vanilie,
4 ouă mari,
300 grame de morcovi rași,
100 grame de nuci tocate grosier,
65 grame de stafide.
Ingredientele pentru cremă:
225 grame brânză dulce de vaci, la temperatura camerei,
140 grame de zahăr pudră,
80 ml de smântână pentru frișcă,
50 grame de nuci tocate grosier.
Amestecă morcovii cu făină. Vei obține cel mai delicios tort, pe care l-ai gustat vreodată. Prepararea
Preîncălziți cuptorul la 176°C. Se iau două forme rotunde de copt, se tapetează cu hârtie de pergament care se unge cu puțin ulei. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, sarea și scorțișoara până se combină bine.
Ruladă din dovlecei și șuncă: o explozie de arome, cu doar 170 de calorii
Într-un castron separat, amestecați uleiul, zahărul și esența de vanilie. Adăugați ouăle, pe rând, până se combină. Ulterior, adăugați, câte puțin, ingredientele uscate, amestecând ușor până se formează un aluat omogen. Se amestecă și morcovii rași, nucile tăiate și stafidele.
Amestecă trei roșii cu făină. Veți obține o pâine delicioasă și super moale. Copiii o vor adora
Împărțiți aluatul în formele de tort pregătite. Coaceți circa 45 de minute și verificați cu o scobitoare dacă blatul s-a copt.
Lăsați apoi cele două blaturi să se răcească în tavă, timp de 15 minute, apoi răsturnați-le pe un grătar. Îndepărtați hârtia de copt și lăsați-le să se răcească complet.
Paste cu somon, rețeta care îți scoate preparatul din anonimat
Cum se face crema: Într-un castron mare, folosind un mixer manual, bateți brânză dulce până devine cremoasă. Adăugați zahărul pudră și continuați să mixați. Urmează apoi smântâna: bateți, la viteză medie, timp de 1 minut. Crema se dă la frigider pentru circa 30 de minute.
Când blaturile s-au răcit complet, ungeți prima foaie cu cremă și puneți deasupra cealaltă foaie. Ungeți cu crema rămasă. La final, decorați cu nuci. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Pască pufoasă fără aluat
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol
- Candidatul cu șanse maxime la Capitală, după mutarea PSD - PNL. Ciuvică: Înainte, avea șanse minime
- Cum te autosabotezi fiind negativist. Psiholog: „Aoleu, dacă pățesc ceva? Nu o să fii niciodată fericit!”
- Cozi la spălătorii din cauza prafului saharian. E vreun pericol sau e doar un moft?
- E salvarea dependenților! „Am un comportament pe care vreau să-l elimin, nu pot, așa că optez la această metodă”