Amestecă miere cu puțină de cafea măcinată și aplică pe față: tenul va fi mai curat și mai luminos
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Amestecă miere cu puțină de cafea măcinată și aplică pe față, tenul va fi mai curat și mai luminos. Sursa - Pexels
Amestecă miere cu puțină de cafea măcinată și aplică pe față, tenul va fi mai curat și mai luminos. Sursa - Pexels
Cafeaua are proprietăți de regenerare care face ca tenul să fie catifelat și elastic. La fel și mierea oferă beneficiile pentru ten. Aflați cum să pregătiți măști naturale pentru ten în doar cinci minute cu câteva ingrediente naturale, care funcționează cu adevărat! 

Remediile naturale sunt pline de arome și oferă rezultate cu adevărat satisfăcătoare pentru piele și păr. Creme  miraculoase nu există, dar ingredientele miraculoase există.  

Două ingrediente pe care le avem în bucătărie sunt beneficie, datorită proprietăților lor regenerante.  Mierea  va face pielea foarte moale și catifelata, în timp ce cafeaua va acționa ca un scrub natural, trezind toți porii feței.

Amestecă un albuș cu miere și lămâie și aplică masca pe ten: vei scăpa de ridurile de expresie și acnee

Amestecați o linguriță de miere (oricare) cu două lingurițe  de cafea măcinată. Lăsați compoziția cinci minute, apoi aplicați-o pe față.  După ce a acționat 20 de minute, fața se clătește bine. Vă recomandăm această mască o dată pe săptămână, imediat ce vă treziți!

Ai părul fin și fragil? Îi poți reda puterea și volumul cu două măști, făcute în bucătărie

Masca de față antirid este un tratament de înfrumusețare foarte eficient care vă permite să aveți imediat un ten mai tânăr și mai luminos. Este posibil să pregătiți o mască de față antirid cu ingrediente complet naturale și aproape fără costuri. Ai nevoie doar de puțină răbdare și timp pentru a o pregăti, dar rezultatul va fi foarte satisfăcător. În câteva mișcări, ridurile de expresie vor dispărea, iar cele mai profunde vor fi atenuate. Iată cum să faci o mască de față cu riduri de casă și care sunt ingredientele.

Mască de față antirid cu morcovi

Morcovul este o legumă bine cunoscută pentru că are multe beneficii, este bogată în vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea organismului. Sucul de morcovi este, de asemenea, un adevărat remediu pentru piele, având o acțiune hidratantă, tonifiantă. De asemenea, hidratează tenul și îl protejează de razele solare. Iată cum să pregătești o mască de față cu acest aliat prețios.

Ingrediente: 2 sau 3 morcovi mari; 4 linguri de miere.

Pentru a pregăti masca este necesar să fierbi morcovii la abur. După ce s-a fiert, lasă-l să se răcească și zdrobește-l cu o furculiță până obții un piure omogen. Se adaugă mierea și se amestecă bine până obții o compoziție omogenă. Aplică masca pe o față curată și uscată și lăsă-o să acționeze cel puțin 10 minute. După cele 10 minute, clătește fața cu multă apă rece. Această mască se poate repeta de 2 ori pe săptămână.

Pasează un avocado și aplică-l pe față: tenul se va hidrata, iar ridurile mici vor fi atenuate

Mască de față hidratantă cu nucă de cocos. Secretul pentru a avea o piele frumoasă este să o menții mereu bine hidratată, folosind o mască de față. Nuca de cocos este un fruct hidratant, un aliat pentru piele mai ales în timpul sezonului de vară, când pielea este expusă la căldură și soare. Iată de ce aveți nevoie pentru a pregăti această mască de față super hidratantă.

Ingrediente: 3 linguri ulei de cocos; faina de orez; apă de cocos.

Dieta disociată. Meniu complet pentru 9 zile: mic dejun, prânz, cină și două gustări

Într-un castron mic se toarnă 3 linguri de ulei de cocos și făina de orez. Adăugați făina până obțineți o consistență potrivită: nici prea lichida și nici prea solidă. Se amestecă bine și se aplică masca pe față. Lăsați-o să acționeze aproximativ 20 de minute, apoi clătiți fața cu multă apă de cocos. Masca se poate repeta o dată pe săptămână.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel