Americanii sunt îngrijorați de SIMONA HALEP înainte de WIMBLEDON 2015: ”Este oficial în criză!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Cu mai puţin de o săptămână înainte de startul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al sezonului, Wimbledon 2015, jurnaliştii de la Sports Illustrated au analizat forma jucătoarelor considerate favorite pe iarba londoneză.

Vezi și: SIMONA HALEP: Nu am așteptări deosebite pentru WIMBLEDON 2015

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. De pe listă nu putea lipsi ocupanta locului 3 WTA, Simona Halep, cea care anul trecut a ajuns până în semifinalele competiției de la All England Club. Din păcate, românca nu e văzută cu ochi buni de specialişti, care au tras o concluzie nu tocmai favorabilă sportivei noastre:

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. "Este oficial, Simona Halep este în criză. Poate că nu este una atât de pronunţată ca acelea în care se află Eugenie Bouchard şi Agnieszka Radwanska, ambele pierzând repede la Birmingham, însă forma ei este îngrijorătoare.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. De când a fost învinsă de Serena Williams în semifinalele de la Miami, Simona n-a mai fost aceeaşi jucătoare. N-a reuşit să ajungă în vreo finală pe zgură, suprafaţa ei preferată, ba chiar a fost eliminată rapid de la Roland Garros.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Acum, după un nou rezultat dezamăgitor la Birmingham, şi-a dat afară antrenorul chiar înainte de Wimbledon", au notat experții americani, potrivit digisport.ro.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Simona Halep se află acum la Londra, unde, alături de cei doi noi antrenori, Darren Cahill şi Daniel Dobre, se pregăteşte pentru Wimbledon 2015, turneu la care a fost desemnată favorita numărul 3.

Citește și: Șanse mici pentru Simona Halep la Wimbledon! Care sunt favoritele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel