Ameri Nasrin este însărcinată: „Ne-am dorit foarte mult asta. Tăticul este în extaz”
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Ameri Nasrin este însărcinată- Ne-am dorit foarte mult asta. Tăticul este în extaz. Sursa foto: instagram
Ameri Nasrin este însărcinată- Ne-am dorit foarte mult asta. Tăticul este în extaz. Sursa foto: instagram
Ameri Nasrin a dezvăluit, într-un interviu în exlcusivitate, pentru Spectacola, informații despre sarcină.

Ameri Nasrin va deveni mamă în curând, vedeta dezvăluind fanilor vestea cea mare pe rețelele de socializare, printr-un videoclip spectaculos. A trecut un an de când ea și partenerul său de viață și-au unit destinele oficial, însă povestea de dragoste durează de peste opt ani de zile. Cei doi și-au emoționat foarte tare fanii prin clipul ce anunța vestea cea mare, întrucât au refăcut scena dansului mirilor, însă, de data aceasta, la el au participat trei persoane. 

Viitoarea mămică a oferit, în exclusivitate, pentru Spectacola, primele detalii despre sarcină. Ameri Nasrin este deja în al doilea trimestru, iar ziua de 24 nu a fost aleasă la întâmplare, pentru a le dezvălui tuturor vestea ce amare. 

„Sarcina este destul de avansată, dar am vrut să stăm până acum ca să ne asigurăm că totul este în siguranță. Nu sunt neapărat superstițioasă, dar trecând și eu acum prin asta, înțeleg celelalte graviduțe, care tot așteaptă momentul să anunțe. Au știut până acum apropiații, pe care i-am anunțat de la începutul sarcinii, familia, nașii și prietenii și ne-am gândit să facem astăzi anunțul public. Nu este o coincidență, pentru că noi în fiecare lună, pe 24, celebrăm încă o lună de relație și 24 este ziua noastră. Dacă tot pică cu Dragobetele, ne-am gândit să anunțăm astăzi”, a declarat Ameri Nasrin, în exclusivitate pentru Spectacola

Citește mai multe pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel