Amenzi după concertul lui Robbie Williams în România
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Concertul lui Robbie Williams în România s-a lăsat cu amenzi importante.

Inspectorii ANPC au amendat cu 10.000 de lei cele două firme organizatoare ale concertului, motivând că nu au asigurat suficiente puncte de vânzare a produselor alimentare şi a băuturilor, iar consumatorii au stat la coadă minim 45 de minute.

În perioada 19-23 iulie 2015 a fost înregistrat la ANPC un număr de aproximativ 300 reclamații ale consumatorilor pentru concertul lui Robbie Willimas din București.

"Principalul aspect reclamat de catre consumatori este acela ca pentru achizitionarea de bauturi si produse alimentare au stat la cozi de minim 45 de minute, dupa ce au mai stat la o alta coada pentru a incarca o anume suma de bani pe un card. In urma controlului, s-a constat ca societatile organizatoare trebuiau sa asigure in perimetrul destinat concertului, conform planului de organizare o suprafata suficienta pentru ca toti participantii sa poata achizitiona bauturi si produse alimentare", potrivit documentului ANPC.

"Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a constatat un comportament incorect in relatia cu consumatorii, aceasta practica aducand atingere in mod direct intereselor consumatorilor", se mai arata in comunicatul de presa.

Cei doi organizatori ai evenimentului au fost sanctionati cu amenda contraventionala in valoare de 10.000 lei pentru incalcarea drepturilor consumatorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel