Urmărește emisiunea live
În pandemie, românii petrec în localurile din Centrul Vechi. Amenzi de peste 30.000 de lei
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Centrul Vechi au depistat în două localuri evenimente private aflate în derulare.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Centrul Vechi au depistat în două localuri evenimente private aflate în derulare, la care participau 10 şi respectiv 11 persoane, organizatorii şi participanţii fiind sancţionaţi cu amenzi cumulate în valoare de peste 30.000 de lei, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), scrie Agerpres.

"În noaptea de 16/17 ianuarie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Poliţiei Centrul Vechi, în continuarea verificărilor privind respectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au depistat, în două locaţii, unităţi de alimentaţie publică, evenimente private aflate în derulare, la care participau 10 şi respectiv 11 persoane", menţionează sursa citată.

Fiecare organizator amendat cu 9.000 de lei

În ambele situaţii organizatorii au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 9.000 de lei (fiecare). De asemenea, participanţii la evenimente au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii nr 55 din 2020 cu amenzi în cuantum de 12.800 lei.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate de Serviciul Poliţiei Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel