Ambiție, succes și câștig pentru o zodie. Astrolog: Veți avea multe, multe oportunități
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
pexels
pexels
Pentru o zodie, veștile sunt bune, dar are nevoie de obiectiv.

”Marte intră în casa a zecea și când se întâmplă asta, e multă agitație la locul de muncă. În a doua parte a lui iulie și-n august, credeți-mă, atâta stres n-ați mai văzut de mult. Cu Jupiter acolo, stresul acesta se va vedea în sensul bun și pe fluturașul de salariu, la un moment dat, dar și într-o discuție cu șefii.

De obicei, Marte mai aduce și tensiuni, și scandaluri, și certuri cu persoanele mai autoritate din viața voastră, dar poate aduce și ambiție, și succes, și câștig.

Veți avea o obsesie, un proiect, ceva pentru care să luptați. Vă și invit să aveți un obiectiv. Aveți nevoie să luptați pentru un scop, un obiectiv, un plan. Dacă nu există, vă certați cu toată lumea din jur. Veți avea multe, multe oportunități în plan profesional în perioada următoare.

Cu retrogradarea lui Saturn în casa a șaptea, stați, așteptați... nu mai luați decizia. Cât credeți că mai puteți să stați? Cam cât timp vă mai trebuie? Cam cât? Trebuie luate măsuri. Pe voi vă sperie decizia. Saturn retrograd vă dă timp de acomodare, înțelegere, dar cât mai stați? Eu vă recomand să nu mai stați mult” sunt previziunile și recomandările săptămânii 15 - 21 iulie, făcute de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel