Ambasadorul Federației Ruse în România, Kuzmin, dovadă de lașitate! De teama jurnaliștilor, a decis să fugă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ambasadorul Federației Ruse în România, V.I. Kuzmin, dă dovadă de lașitate.

V.I.Kuzmin, „Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în România”, fuge de presă. După ce a anunțat cu surle și trâmbițe o conferință de presă pentru joi, 31 martie, acum s-a sucit.

Va „informa”, desigur, mult spus „va informa”, printr-un video, ce voia să spună jurnaliștilor de care fuge. Așadar, V.I.Kuzmin, „Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în România”, speriat de presă, va transmite un video cu mesajul său despre ceea ce Rusia numește „operațiunea militară specială a armatei ruse pentru protejarea populației din Republicile Populare Lugansk și Donețk, demilitarizarea și denazificarea Ucrainei”. Oamenii normali spun „război”, rușii văd „operațiuni speciale”.

„Briefing-ul Ambasadorului Federației Ruse în România Dl. V.I.Kuzmin cu privire la operațiunea militară specială a armatei ruse pentru protejarea populației din Republicile Populare Lugansk și Donețk, demilitarizarea și denazificarea Ucrainei.

Ținând cont de informațiile de care dispune Ambasada Federației Ruse la București despre viitoarele acțiuni provocatoare și violente împotriva participanților briefing-ului, anunțate în spiritul organizațiilor neonaziste, s-a luat decizia de a schimba formatul și ora evenimentului. Un videoclip integral cu brifing-ul Ambasadorului va fi postat pe resursele Ambasadei pentru informarea publicului din România”, a transmis Ambasada Rusiei în România.

Informarea inițială:

Pe 31 martie 2022 va avea loc briefing-ul Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în România, V.I.Kuzmin, pentru mass-media, bloggeri și experți cu privire la situația actuală din Ucraina, în cadrul căruia domnul Ambasador va răspunde la întrebările actuale.

Jurnaliștilor care doresc să fie primii care să primească răspunsuri și cu mai multe detalii le propunem să trimită întrebările lor în limba engleză sau română la adresa de E-mail a Ambasadei ([email protected]) până la data de 28 martie a acestui an.

Conferința de presă va fi susținută în limba engleză și va avea loc la sediul Ambasadei Rusiei la București (Șoseaua Kiseleff, 6).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel