Data publicării:

Ambasadorul Italiei, vizită la cel mai mare producător de utilaje agricole din România. Cifra de afaceri uriașă anunțată pentru 2022

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Ambasadorul Italiei în România a vizitat cel mai mare producător de utilaje agricole din România, fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș.

Investițiile au fost făcute în România începând din 2003, au dus la dezvoltarea unei fabrici cu peste 400 de angajați, cu o cifră de afaceri prevăzută pentru anul în curs de 70 de milioane de euro.

Fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș este dedicată producției de utilaje agricole, de pregătire a terenului, pluguri, discuri, cultivatoare, scarificatoare, mașini pentru tăiat și recoltat fân și prese de balotat.

Spațiul de producție este de 26.000 de metri pătrați, în care s-au făcut investiții ce țin de robotizare, cu un nivel calitativ foarte ridicat.

Ambasadorul Italiei, Alfredo Durante Mangoni, consideră că Maschio Gaspardo este o societate care s-a adaptat foarte bine realității din România și este aproape de cerințele pieței.

„Maschio Gaspardo este o societate care a dat dovadă că poate să coaguleze într-un mod omogen componenta tehnologică cu componenta umană. Este o firmă care este aproape de cerințele pieței, care ne face să fim foarte mândri de ceea ce a realizat”, a comentat acesta, potrivit Mediaflux.

O emblemă pentru comunitățile italiană și română

Roberto Sperandio, consulul onorific al Italiei la Arad, a afirmat că Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, reprezintă o emblemă pentru comunitățile italiană și română.

„Suntem foarte mândri de investițiile făcute și locurile de muncă create la Chișineu-Criș de un investitor italian. Un astfel de investitor este o emblemă pentru comunitățile italiană și română, pe care le sprijină din punct de vedere social și cultural. Abia așteptăm să avem noi investiții, pentru a fi alături de el”

Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo: „Maschio Gaspardo are o relație foarte strânsă cu comunitatea italiană din România, Ambasada Italiei la București, Consulatul Onorific al Italiei la Arad. Grupul nostru s-a implicat pentru promovarea culturii italiene și a colaborării dintre Italia și România”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel