Ambasadorul Belarusului a părăsit Ucraina și a primit 30 de arginți, prețul pentru care Iuda L-a trădat pe Iisus (Video)
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Ambasadorul Belarusului, primind 30 de arginți în momentul în care părăsea Ucraina, simbol al prețului pentru care Iuda L-a vândut pe Iisus. Sursă foto: Captură YouTube
Ambasadorul Belarusului, primind 30 de arginți în momentul în care părăsea Ucraina, simbol al prețului pentru care Iuda L-a vândut pe Iisus. Sursă foto: Captură YouTube
Ambasadorul Republicii Belarus la Kiev, Igor Sokol, a părăsit Ucraina. Înainte de a trece frontiera, pentru a intra în Republica Moldova, șeful Serviciului de Stat de Frontieră al Ucrainei, Serhiy Deyneko, i-a dat ambasadorului bielorus „30 de monede de argint”, (n.r. 30 de arginiți - prețul pentru care Iuda L-a trădat pe Iisus) pentru a i le transmise șefului Comitetului de Stat de Frontieră al Belarusului, Anatoliy Lapp.

„Pentru lovitura în spate Ucrainei, puteți să i le predați șefului Comitetului de Frontieră de Stat al Republicii Belarus, general-locotenent A.P. Lapp”, a comentat Serhiy Deyneko, șeful Serviciului de Stat de Grăniceri al Ucrainei, potrivit portalului Deschide.md.

Deyneko încercat să-i dea punga cu monede spunând: „Acesta este un ordin”. Drept răspuns, Sokol a spus: „Acesta este un ordin pentru tine, dar nu pentru mine”, și s-a întors și a plecat cu o privire nemulțumită.

De menționat că, Rusia şi-a folosit aliatul Belarus ca rampă de lansare a invaziei sale în Ucraina la 24 februarie. De asemenea, forţele ruse au folosit Belarus ca bază din care au atacat ţinte din Ucraina cu avioane de vânătoare şi rachete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel