Amânare dublare alocații. Teologul Valentin Guia, un nou apel către Guvern: URGENT!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Alocații pentru copii
Alocații pentru copii
Teologul Valentin Guia a transmis un nou mesaj tranșant în scandalul amânării dublării alocațiilor.

'Dacă vrei să scrii o carte despre educația, greutățile și creșterea copiilor, există o singură regulă obligatorie! Să ai neapărat copii! #datiurgentcopiiloralocațiile' a scris sâmbătă seara teologul Valentin Guia, pe pagina sa de Facebook.

Amintim faptul că premierul Ludovic Orban a anunţat că termenul de intrare în vigoare a dublării alocaţiilor pentru copii va fi prorogat, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis de vineri de la Palatul Cotroceni.

Mesajul anterior al teologului privind tema alocațiilor

"Mi-am dorit din tot sufletul să fac această filmare ca un apel la cei ce ne conduc. De câteva ore trăiesc într-un freamăt sufletesc extraordinar pentru că văd că am ajuns ca întreaga clasă politică să vă certați pe banii copilașilor noștri. Nu mai putem! Chiar credeți-ne că nu mai putem! Voi nu ați avut niciodată experiența de a vă duce într-un magazin să vă ceară copilul vostru ceva și să nu-i puteți oferi. Noi am avut cu toții. Nu ne interesează de banii și averile voastre, de pensille voastre, vă jur. Dacă asta vă e calea spre mântuire și credeți că vă puteți mântui, continuați, dar lăsați-ne copilașii în pace! Efectiv mi-a ajuns cuțitul la os. La toți ne-a ajuns", a spus Valentin Guia în videoclipul postat pe pagina sa de Facebook în data de 19 decembrie 2019.

'Numai copiii noștri sunt vânduți, otrăviți, omorâți și muritori de foame'

"Numai copiii noștri sunt vânduți, numai copiii noștri sunt otrăviți, numai copiii noștri sunt omorâți, numai copiii noștri sunt muritori de foame. Lăsați-ne în pace! Împărțiți-vă averile și tot ceea ce aveți voi, dar lăsați copiii acestei țări în pace și nu atrageți mânia lui Dumnezeu asupra voastră. Nu are nimeni voie să se joace cu fericirea lor. Și ultimii bănuți, aia 3 milioane (n.r. 300 de lei) sunt puțini. Nici măcar de medicamente nu le ajung la cei bolnăviori, dar la elementarul dulce de care au nevoie în fiecare zi. Vedeți-vă de treabă și împărțiți-vă averile și plecați cu ele la mântuire că nu ne interesează. Vă rog din suflet să lăsați copilașii în pace! Nu mai suport această umilință la care copiii noștri sunt aduși", a concluzionat Valentin Guia în același clip postat pe 19 decembrie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel