"Am simțit cum îmi dispare motivația de a mai cânta". Cât de afectată a fost Lora de moartea mamei sale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Lora
Foto: Facebook, Lora
Lora a povestit, de curând, despre cele mai marcante experienţe din trecutul ei, dar şi despre rezultatele medicale care au făcut-o să realizeze ce contează cu adevărat în viaţă.

Lora a trecut prin cel mai greu moment din viața ei în anul 2020, atunci când și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viață artistei a luptat mulți ani cu cancerul, iar cântăreața a fost alături de ea+ până în ultima clipă. În interviul pentru revista VIVA!, artista a vorbit despre perioada prin care a trecut după moartea mamei sale, dar și despre faptul că a fost suspectă de cancer. Totodată, Lora a povestit cum a ajutat-o partenerul său Ionuț Ghenu și fratele ei, Vlad, să treacă peste drama cumplită. „Faptul că Ionuț și fratele meu au fost lângă mine când aveam grijă de mama, în ultimele ei săptămâni de viață… este un lucru a cărui importanță nu știu cum să o descriu. Tendința oamenilor e să fugă de problemele de genul ăsta. Cel mai frumos gest al lui Ionuț e că mă iubește și îmi arată asta. Toate momentele mele cu mama au fost speciale. Procesele mele de conștiință sunt legate de lipsa de timp, în care eram preocupată să muncesc cât mai mult pentru a-mi permite să o tratez. Odată cu moartea ei, am simțit cum îmi dispare motivația de a mai cânta. Am tras mult de mine să fac în continuare muzică, mai ales că pandemia care a urmat imediat a venit ca un bolovan imens peste mine. Abia acum simt nevoia să reînnoiesc jurămintele cu muzica.”, a declarat Lora pentru publicaţia amintită.

Suspectă de cancer

Moartea mamei sale a făcut-o pe Lora să-și reamintească de un alt moment tensionat din viața ei. Artista a fost suspectă de cancer, moment în care a realizat care sunt lucrurile cele mai importante pentru ea. „Eu am fost suspectă de cancer pentru că așa s-a exprimat o persoană care și-a depășit competențele când mi-a făcut RMN-ul. A considerat că „posibil să fie cancer, nu știu e o propoziție normală, apoi și-a făcut un selfie cu mine, pentru că băiatul ei era fan… Mare lucru în viața asta este să facem diferența între succesul și bogățiile care vin de la El și cele care vin din altă parte" a mai spus Lora pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel