"Am găsit un porumbel alb în baie". Doina Vadim Tudor, semne din partea regretatului ei soț: "Simt că cineva mă urmărește"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouTube "Povesti de Film, cu Mara Banica"
Sursa foto: captură video YouTube "Povesti de Film, cu Mara Banica"
Doina Vadim Tudor spune că primește semne din lumea de dincolo din partea soțului ei.

"L-am iubit, îl iubesc și vreau să fiu cu el. El și acum.... Am o cățelușă mică care, de multe ori, se uită undeva în tavan, la un punct fix și latră. Eu, de multe ori, în casă, am simțit o prezență în spatele meu. Merg prin casă și parcă simt că cineva mă urmărește. De multe ori, mă întorc. Îi simt prezența. El ne ocrotește. A fost operată Jeni de apendicită.

Vreau să vă spun că mi-a apărut în vis foarte insistent, câteva zile la rând, și am zis că ceva se va întâmpla deoarece Corneliu îmi apare tot timpul în vis.

A făcut apendicită, aproape peritonită. Au operat-o la Spitalul Militar și eu, când am venit seara acasă, am găsit un porumbel alb în baie, în cadă. Nu știu pe unde a intrat, pentru că eu am geam la baie și avea plasă", a declarat Doina Vadim Tudor, în emisiunea "Povești de film", cu Mara Bănică, difuzată la Bollywood TV.

"A simțit că va muri"

"A simțit că va muri pentru că, înainte cu două zile. s-a simțit rău. Eu l-am sunat pe domnul general Țintoiu. Am vorbit cu dânsul, mi-a zis să îl aduc la spital. Nu a vrut, sub nicio formă: "Eu nu merg, lasă-mă cu doctorii ăștia". M-a sfătuit să îi pun niște plasturi cu nitroglicerină pana a doua zi. Nu a vrut să meargă la spital.

După masă, a fost la o recepție la Ambasada Rusă, împreună cu fratele lui cel mare. De la recepție s-a dus la partid. Cei de acolo m-au sunat și mi-au spus: "Doamna Doina, el este cam livid la față, cam verde, pământiu așa". A venit acasă, a mâncat. Duminică, s-a apucat de scris, a pierdut toată noaptea cu cărțile. Luni de dimineață, când să se culce, m-a strigat că nu are aer.

M-am îmbrăcat repede, mașina era la poartă cu un bodyguard. El singur și-a chemat salvarea. Până să vină salvarea, am coborât cu el. Se auzeau sirenele, dar am plecat cu mașina noastră. El s-a oprit în dreptul ușii și a zis: "Doamne Iisuse, mamă, astăzi este ultima mea zi. Vin la tine. Și-a desfăcut brațele larg asa. Ultima mea imagine a fost când am văzut-o pe asistentă cu aparatul de resuscitare. L-au resuscitat de 22 de ori", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel