Alți 41 de români din Libia vor ajunge la ora 1.30 la Bucureşti. Peste 100 de cetățeni români încă mai sunt pe teritoriul libian
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
hercules c130
hercules c130

O aeronavă C-130 Hercules a MapN, având la bord peste 41 de români evacuaţi din Libia, va ateriza în această noapte, în jurul orei 01.30, pe Aeroportul Henri Coandă, informează ministerul.

Aflată în cea de-a patra misiune din cadrul podului aerian Bucureşti-Tripoli, aeronava militară de transport C-130 Hercules a aterizat marţi, la ora 19.15, pe aeroportul din capitala Libiei, de unde a preluat 72 de persoane, din care 41 de români şi 31 de cetăţeni străini (bulgari, germani, danezi, britanici, americani, canadieni, bosniaci, ucraineni, ruşi), informează MApN.

Avionul militar unrmează să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, după ora 01.30.

MApN precizează că, odată cu această misiune, numărul total al persoanelor evacuate din Libia cu aeronavele Armatei României ajunge la aproximativ 300 de cetăţeni români şi străini, deci rămân încă peste 100 de români blocați în Libia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel