Allison Pill, din The Newsroom, dezbrăcată pe internet
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Allison Pill, actrița care joacă rolul lui Maggie Jordan, în serialul de televiziune ”The Newsroom”, a postat, din greșeală, o poză topless pe Twitter.

Se pare că actrița nu se descurcă bine cu tehnologia. Ea a vrut să șteargă poza sexy, dar a postat-o pe rețeaua de socializare.

Allison nu a încercat să nege "nefericitul incident" și a recunoscut singură, tot pe Twitter, că poza este reală.

Tânăra actriță, în vârstă de  27 de ani, îi dă viață cu mult talent, unei tinere jurnaliste, de abia ieșită de pe băncile facultății și care suferă de frecvente atacuri de panică.

”The Newsroom” aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar® pentru scenariul filmului The Social Network, producător executiv şi scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy®, The West Wing), noul serial HBO, Redacţia, spune povestea unei echipe de ştiri ce porneşte într-o misiune aproape imposibilă, de a face ştiri "aşa cum trebuie", în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

Jeff Daniels este Will McAvoy, prezentatorul de ştiri adulat de telespectatori, iar Emily Mortimer este MacKenzie McHale, producătorul executiv al emisiunii de ştiri şi fosta iubită a lui Will.

Sam Waterston e Charlie, şeful secţiei Ştiri, un alcoolic cu principii, John Gallagher Jr. e Jim, producătorul plin de resurse al emisiunii; Alison Pill e Maggie, fostă voluntară devenită producătoare. Dev Patel e Neal, un tânăr angajat, Olivia Munn e Sloan, analista financiară foarte sexy, iar Jane Fonda e Leona Lansing, şefa companiei care deţine ACN-ul.

Acţiunea serialului se desfăşoară în cadrul fictivului canal de televiziune ACN, dar ştirile care sunt expuse în fiecare episod provin din evenimente ce au avut loc în realitate.

Fanii i-au putut admira sânii actriței și în filmul ”Dear Wendey”. Allison Pill a avut o scenă în care și-a arătat sânii unui tânăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel