Allegri, anunţ după eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cristiano Ronaldo? ”Nu este nimic de făcut” se resemnează Allegri, antrenor Juventus
Cristiano Ronaldo? ”Nu este nimic de făcut” se resemnează Allegri, antrenor Juventus
Massimiliano Allegri a anunţat că nu renunţă la banca tehnică a lui Juventus, chiar dacă echipa sa a fost eliminată, aseară, din Liga Campionilor, de către Ajax Amsterdam. 

"Am discutat cu preşedintele în urmă cu câteva zile şi urmează să ne revedem. Însă decizia mea a fost luat cu mult timp în urmă şi este aceea de a rămâne. Am un contract şi o muncă de făcut", a declarat Allegri în cursul unei conferinţe de presă. "Dacă nu aş mai avea motivaţie, i-aş fi spus preşedintelui. Dar nu este cazul. Cred că am lucrat bine în cursul acestor cinci ani, iar jucătorii au progresat. Nu a fost uşor să cucerim cinci scudetti (titluri naţionale), să disputăm două finale de Liga Campionilor şi să câştigăm patru cupe", a adăugat tehnicianul italian. 

"Ajax a meritat calificarea"



Referindu-se la eliminarea echipei sale, Allegri a spus: "Ajax a meritat calificarea, mai ales după evoluţia pe care a avut-o în repriza secundă... Să pierzi un sfert de finală în faţa unei echipe superbe, nu ar trebui să fie o frustrare. Sâmbătă putem câştiga campionatul, după ce am cucerit deja Supercupa. Dacă reuşim să câştigăm 50% dintre competiţii, este un rezultat bun. Anul viitor, vom avea din nou patru obiective pentru a câştiga noi trofee". 

Preşedintele clubului Juventus, Andrea Agnelli, a confirmat la rândul său că Massimiliano Allegri va rămâne la conducerea tehnică a torinezilor. "Vom continua cu Allegri pe bancă, desigur. Mai are un an de contract. Ne vom aşeza la masă, la finalul sezonului, pentru a discuta. Avem un grup tânăr şi puternic de jucători, care poate creşte în continuare. Liga Campionilor era un obiectiv pentru acest sezon şi va rămâne un obiectiv şi pentru sezonul viitor", a precizat Agnelli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel