Urmărește emisiunea live
Alina Sorescu, afectată de moartea bunicii ei: S-a dus o generație
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Alina Sorescu a vorbit despre pierderea buncii ei. 

"Cel mai important este să tragem niște învățăminte și să prețuim viața, să prețuim familia. Bunica noastră asta ne-a învățat. Să fim cu toții împreună, la bine, la greu. Am pierdut-o pe mama mamei mele, practic ultima bunică, așa că, m-a afectat momentul pentru că practic, s-a dus o generație", a spus Alina Sorescu, într-un interviu la Teo Show.

"Pierderea noastră a fost recentă, adică de Sfinții Mihail și Gavriil, deci în zi de sărbătoare, înaintea Crăciunului, chiar ne întrebam cu o să mai fie Crăciunul (...) A fost foarte greu pentru mama, pentru surorile mamei mele. Cumva ne așteptam pentru că urma să facă 88 de ani în februarie, dar tot nu te aștepți. Mamaia a fost pentru mine un model, cum și-a crescut fetele. Ea a avut trei fete, eu am două fete. Le-a crescut foarte frumos, le-a crescut unite și așa vreau să fac și eu cu fetele mele", a mai adăugat ea.

"La scurt timp dupa ce ne-am intors de la Disneyland am pierdut-o pe bunica mea... Nu am mai postat atunci. Dar pentru imagini din acest Rai al copiilor nu este niciodata prea tarziu", a scris Alina Sorescu, pe contul personal de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

La scurt timp dupa ce ne-am intors de la Disneyland am pierdut- -o pe bunica mea... Nu am mai postat atunci. Dar pentru imagini din acest Rai al copiilor nu este niciodata prea tarziu ???? Va invit pe vlog. Link in bio.

A post shared by Alina Sorescu (@alina_sorescu_official) onNov 26, 2019 at 6:24am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel