Alina Pușcaș rupe tăcerea. Ce spune despre relația cu soțul ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alina Pușcaș, pe care telespectatorii o vor putea vedea în curând în serialul ”Fructul oprit” de la Antena 1, este invitata Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, unde vorbește despre relația cu soțul ei.

Alina Pușcaș este acum mamă a doi copii și mărturisește că Mihai, soțul ei, a cucerit-o într-un mod cu totul original.

"El nu m-a abordat spunându-mi cât sunt de frumoasă sau chestii de genul ăsta. A început să-mi vorbească despre fizică nucleară. El a făcut două facultăți simultan și este pasionat. În ultima vreme am început și eu să citesc mai multe cărți de specialitate, sunt mai interesată de știință datorită lui. Cumva a fost competiție, voiam să-l surprind. Dar mi-am dat seama că nu am cum să țin pasul cu el. Oricât m-aș strofoca eu, nu am cum să-l ajung din urmă", recunoaște Alina Pușcaș în cadrul emisiunii "Dincolo de aparențe" de la Antena Stars.

[citeste si]

Despre vacanțele împreună cu soțul ei, despre familie și despre proiectul de suflet la care lucrează, Alina Pușcaș vorbește pe larg, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparențe" de la Antena Stars.

Alina Pușcaș, născută în Sibiu, a copilărit la Târgu Mureș și a urmat liceul în acest oraș. Când avea 19 ani, s-a mutat la București. A jucat în telenovela românească „Narcisa sălbatică". Prezintă, alături de Cosmin Seleși, „Te cunosc de undeva!", versiunea românească a emisiunii „Your Face Sounds Familiar". Juriul este format din Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel