Alina Gorghiu l-a comparat pe Orban cu Șoșoacă, după conflictul din Parlament
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Alina Gorghiu
Foto: Facebook Alina Gorghiu
Vicepreședintele PNL Alina Gorghiu l-a comparat pe Ludovic Orban cu Diana Șoșoacă, după conflictul pe care acesta l-a avut, în Parlament, cu Florin Cîțu. 

Vineri seară, la Digi24, senatoarea PNL Alina Gorghiu l-a comparat pe Ludovic Orban cu Diana Șoșoacă. Declarația Alinei Gorghiu vine în contextul în care fostul președinte al PNL a avut un conflict cu actualul președinte al partidului, Florin Cîțu, la finalul ședinței solemne din Parlament ce marca aniversarea a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

Întrebată despre reacția avută de Ludovic Orban, Alina Gorghiu a răspuns: „Credeți că merită vreun comentariu, când te porți așa la o ședință solemnă? Ludovic Orban = doamna Șoșoacă”.

CITEȘTE ȘI: Orban și Cîțu, scandal în Parlament. "Cum să-i dai cuvântul lui Șoșoacă în locul meu?"

România sărbătoreşte, în 2022, 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană

Cu acest prilej, Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, miercuri, într-o şedinţă solemnă, la eveniment fiind prezent şi ministrul pentru Europa şi Afaceri externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian. Franţa a preluat la 1 ianuarie Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene, potrivit Agerpres.

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, miercuri, că anii trecuţi de la aderarea României la Uniunea Europeană au echivalat cu transformări semnificative în beneficiul cetăţenilor români.

"Cei 15 ani de la aderarea României au echivalat cu transformări semnificative în beneficiul cetăţenilor noştri. De asemenea, a fost o perioadă în care am înţeles importanţa şi am susţinut o Uniune Europeană puternică, solidară, coezivă. România şi-a dorit să intre în Uniune şi a fost primită ca urmare a voinţei românilor, care şi-au dorit democraţie, libertate, economie de piaţă, atunci când au ieşit în stradă pentru a răsturna regimul totalitar comunist", a declarat Ciucă, la şedinţa solemnă a Senatului şi Camerei Deputaţilor, dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la UE.

VEZI ȘI: De ce au scăzut PSD și PNL în sondaje

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat la emisiunea „Deferiți mass-media” de la DC News TV cifrele obținute de PNL și PSD în sondaje, arătând și ce s-ar putea întâmpla în continuare. 

În cadrul emisiunii „Deferiți mass-media” de la DC News TV, jurnalistul Val Vâlcu a afirmat că, în opinia sa, "PNL-ul a pierdut din cauza dezbaterii interne Orban vs. Cîțu." "Orban a săpat mai mult la PNL decât Virgil Popescu.", a adăugat el. 

Vâlcu a amintit, de cealaltă parte, și de "scăderea PSD post intrare la guvernare".

Jurnalistul crede că PNL și PSD "se ceartă în ideea de a-și arunca vina unul altuia", iar până la urmă, "pierd amândouă partidele."

Citește mai mult AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel