Alina Gorghiu, dezamăgită de Orban: Mă așteptam să recunoască victoria lui Florin Cîțu, să felicite echipa / Orban: Îl felicit pe Florin Cîțu!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Alina Gorghiu
Foto: Facebook Alina Gorghiu
Alina Gorghiu a făcut primele declarații după aflarea noului șef al PNL. 

"Congresul PNL trebuia să aibă loc, pentru că a trecut termenul de patru ani în care președintele și-a exercitat mandatul, conform statutului. Trebuie lămurit că pandemia presupune niște reguli și conform aprobărilor pe care le-am primit, aveam dreptul să organizăm acest congres anunțat încă de acum patru luni de zile, amânat câteva luni. Era nevoie după alegerile parlamentare, conform legii, ca partidul politic PNL să-și organizeze alegeri, un lucru firesc care s-a întâmplat astăzi. Sunt unul dintre oamenii care și-a dorit o schimbare la vârful PNL și cred că această schimbare ne oferă perspectivă unui 2024, an cu toate tipurile de alegeri, un an de succes.

Eu nu aș vrea să repet tot ce s-a întâmplat în interiorul acestei săli din spatele meu, nici să reiau acuzațiile pe care fostul președinte Ludovic Orban le-a făcut la adresa partidului, la adresa echipei lui Florin Cîțu. Știți, la supărare oamenii pot spune multe, însă eu aveam pretenții mai mari de la un fost președinte al partidului", a declarat Alina Gorghiu, în direct la România TV.

Alina Gorghiu, dezamăgită degeaba de Ludovic Orban

Alina Gorghiu s-a arătat nemulțumită de faptul că Ludovic Orban nu l-a felicitat pe Florin Cîțu pentru victorie, deși în discursul avut de acesta, după rezultate, a spus acest lucru.

"Încep prin a le mulțumi celor aproape 1900 de colegi care mi-au acordat încrederea, în condițiile în care s-a desfășurat acest congres. Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al PNL!", au fost primele cuvinte ale lui Ludovic Orban, după aflarea rezultatelor.

"Mă așteptam la altfel de campanie, la un altfel de discurs, iar acum, la final, mă așteptam să recunoască victoria lui Florin Cîțu, să felicite echipa și să dea un semnal de unitate la adresa PNL. Cred că această misiune, am convingerea, de fapt, că și-o va asuma echipa lui Florin Cîțu împreună cu noul președinte al PNL și da, avem nevoie de o perioadă de liniște.

Până acum cev timp, nimeni nu ar fi crezut că Ludovic Orban va fi înlocuit de la conducerea partidului, s-a întâmplat acest lucru, partidul știe ce are de făcut, s-a așesat în spatele lui, îl va sprijini în refacerea acestei coaliții și nu uitați că pe 2 octombrie, USR PLUS va avea și el alegeri", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel