Alimentul pe care Biserica nu-l interzice în Postul Paștelui, dar Mihaela Bilic zice: Ce post mai e și ăla? Singura explicație pertinentă e că a apărut mult după scrierile religioase
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihaela Bilic, la Spectacola.ro
Mihaela Bilic, la Spectacola.ro
În această perioadă, creștinii țin Postul Paștelui.

În Postul Paștelui, în tradiția creștină ortodoxă, există anumite reguli și restricții alimentare, cum ar fi abstinența de la carne și produsele de origine animală, precum lapte, ouă și brânză. În general, în timpul acestui post se consumă alimente de origine vegetală și se evită alimentele bogate în grăsimi sau zaharuri.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic atrage atenția asupra unui aliment de care, deși nu este interzis de Biserică în Postul Paștelui, ar trebui să ne ferim. 

„Ce post e ăla în care să mănânci așa ceva? Cum să fie permis? Singura explicație pertinentă este că acest aliment a apărut abia în secolul XVI, adică mult după scrierile religioase care reglementau postul. Mi se pare absurd să existe. Dacă postul se vrea un exercițiu de voință, ar trebui să fie primul pe lista ingredientelor interzise”, a zis Mihaela Bilic.

Detalii pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/alimentul-pe-care-biserica-nu-l-interzice-in-postul-pastelui-dar-medicul-mihaela-bilice-spune-ca-ar-trebui-sa-renuntam-urgent-la-el-e-absurd-sa-mancati-asa-ceva_37860.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel