Alimente interzise în Uniunea Europeană? Cât de periculoși sunt acizii grași trans
Grăsimi alimentare
Decizia Comisiei Europene de reducere a cantității de acizi grași trans din alimente este explicată pe înțelesul omului de rând de către nutriționista Mihaela Bilic, pe Facebook. Explicațiile ei vin pe fondul unor informații prost înțelese.
Acizii grași trans și decizia Comisiei Europene de reducere a cantității acestora din alimente fac obiectul unei postări detaliate, pe Facebook, a nutriționistei Mihaela Bilic.
Cât de periculoși sau nu sunt acizii grași trans vedeți în ARTICOLUL INTEGRAL PE DCMEDICAL.RO
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- Culmea prostiei în hipermarketuri. O decizie bizară pe care marii retaileri o iau și care stârnește furia românilor
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- Horoscop 6 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții aprinse, în a doua zi de Paști, pentru o zodie. Îți fac rău!
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- De ce scăpăm greu de burtă. Carmen Burmă: Poți să faci un milion de abdomene, nu se va vedea
- Nu s-a mai întâmplat de 23 de ani în SUA. Adrian Mitroi: Inflația este lipicioasă, iar dolarul este prea tare
- Acuzații în presa austriacă: Dronele militare rusești folosesc AI dezvoltat cu Kaspersky
- De ce nu ni se arată cum se fac crenvurștii. Bulai: Am văzut cu ochii mei ce se întâmplă la o fermă de curcani / video